Феномен! Вила за 5 милиона, а никой не може на живее в нея

Феномен! Вила за 5 милиона, а никой не може на живее в нея
4.5 (90%) 2 votes

Феномен! Луксозна вила за 5 милиона, в която никой човек не би могъл да живее

Феномен! Луксозна вила е оценена на 5 милиона и при желание може да се обсъди за продан, но собствениците й се смеят, че никой човек не може да живее в нея. Тя е с уникален интериор, разполага с 29 стаи, има прекрасен интериор, но има и външност, която напомня на великолепните кралски дворци.

Но никой никога няма да може да живее в нея.

Разкошната вила са известни с 29 броя стаи, луксозни мебели, много свободно пространство и комфорт. На пръв поглед идеалната къща—но с една малка подробност—направена е за кукли.

На пръв поглед, тази вила не се различава по абсолютно нищо от останалите. Но това, което я отличава от всички останали, е фактът, че в неянито един човек никога няма да живее вътре.

Тъй като това е най-скъпата къща за кукли на света!

Симпатичната мини — вила разполага с 29 стаи, множество ръчно изработени миниатюрни мебели, килими, включително и най-малкият килим от кожа от мечка на света, няколко тераси, библиотека, бани и спални… Всъщност, притежава всичко, което притежава един луксозен дом. Всяка мебел е изработена с изключителна вещина и то от изключително скъпи и висококачествени материали. Самата вила се оценява на 5 милиона долара, а собствениците са се погрижили за всеки детайл—вътре в къщата има трапезария, количка с напитки, пиано, цяла библиотека, картини по стените, огледала, цветя, чайници, керамични съдове …Този миниатюрен феномен е истинско бижу.

Феномен! Уникална вила за 5 милиона долара, но нито един човек не може да живее в нея. Досетихте ли се защо?

Уникална вила за 5 милиона долара, но нито един човек не може да живее в нея. Досетихте ли се защо?

Най-скъпата къща за кукли на света за момента не е за продан, но собствениците са решили да споделят с всички, как изглежда един приятен малък дворец за кукли, с интериор подреден със стил отвътре и екстериор, който безмилостно много напомня на старите царски дворци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар