Тежък удар за Башар Рахал, Би Ти Ви го довърши!

Тежък удар за Башар Рахал, Би Ти Ви го довърши!
5 (100%) 1 vote

За Башар Рахал настъпиха тежки дни след като медията му показа червен картон!

Башар Рахал отново е на свободния пазар на труда. Чаровният актьор остана без работа, защото неговото „Бездомно шоу” по Би Ти Ви спря да се върти в ефира.

Причината е ниският рейтинг, на който се „радва“ изданието. Шефовете на медията не били доволни от ниския зрителски интерес. Те поставили ултиматум на водещия или да засили рейтинга или шоуто слиза от програмната схема на медията.

Башар Рахал изпадна в незавидно положение, след като заплатата му от медията секна

Башар Рахал изпадна в незавидно положение, след като заплатата му от медията секна

Въпреки неоспоримия си чар актьора не успял да се пребори с конкуренцията и „Бездомно шоу” вече не е на екран. Башар Рахал бил бесен, че се лишава от солидни и сигурни доходи, а сега трябва да разчита само на хонорари. Само че у нас българските филми са кът, а хонорарите са още по-малки.

Актьорът бил силно разочарован от ситуацията, в която са го поставили шефовете ан медията. Той вече няколко пъти сее пробвал в различни телевизионни формати, но винаги е имал последващ крах. Башар разчитал да пробие именно с този проект, но той вече се провали с гръм и трясък.

Според клюката той разчитал основно на парите, които му изпращала неговата съпруга. Тя живее, заедно с двете им дъщери в САЩ. Но той не й е веерн и често й кръшка. Ако обаче жена му разбере какви ги върши нейния съпруг, моментално ще му врътне кранчето, твърдят негови колеги.

Все пак актьорът, чийто баща е ливанец, се снима и в чужди филмови продукции. Въпреки че в тях той играе епизодични роли, със сигурност получава стабилни финансови приходи, които не са малки.

В собственото му шоу участваше и Славена Вътова. Определено Мис България 2006, която е ко водеща на „Бездомно шоу” ще има повече време, за да отделя на малката си дъщеричка Ема.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар