Потвърдено! Людмила Путина се омъжи (Ето кой е съпругът й)

Потвърдено! Людмила Путина се омъжи (Ето кой е съпругът й)
4.33 (86.67%) 3 votes

Людмила Путина отново се омъжиq ето за кого

Людмила Путина се омъжи за втори път. Без много шум, бившата съпруга на Владимир Путин каза „Да“ на нов мъж.

Бившата първа дама на Русия реши да се омъжи след развода през 2013 година, при това изключително дискретно. Неин избраник е 37-годишния Артур Очеретни, който пое и част от компаниите, управлявани от нея.

Вместо да чезне в манастир, както се твърдеше допреди няколко месеца, Людмила Путина не чака твърде много и се омъжи за новия си приятел. Новината бе оповестена от руския портал „Събеседник“, който дори е обявил копие от имуществото на Людмила, която вече носи фамилията на новия си съпруг.

С Владимир Путин Людмила прекара повече от 30 години. Двамата имат две дъщери–Мария и Екатерина. 4

Припомняме, руският президент и вече бившата му съпруга съобщиха, че се развеждат през 2013 година. „Това беше съвместно решение“, заяви тогава Людмила.

Владимир Путин от тогава има връзка с 32-годишната бивша гимнастичка Алина Кабаева, от която има второ дете. А Людмила очевидно е решила да тръгне по стъпките на бившия си съпруг и да намери по-млад партньор.

Артър Очеретни и Людмила са сключили брак още в началото на миналата година, но обществеността за това е научила едва тези дни. Артър е начело на центъра за развитие на междуличностни комуникации, един от проектите на новата му съпруга, която отдавна работи за насърчаване на руския език и култура.

Потвърждението за новия брак на бившата първа дама на Русия направи и големия критик на Владимир Путин, опозиционера Алексей Навални, който е посочил още, че Людмила е променила своето фамилно от Путина в Очеретная.

Людмила Путина се омъжи и управлява няколко от най-големи компании в Русия

Людмила Путина се омъжи и управлява няколко от най-големи компании в Русия

Любопитна подробност е, че след развода Людмила Путина, макар да се оттегли в сянка, управлява няколко доста влиятелни и развити компании. Слуховете твърдяха, че бившата първа дама е затворена в манастир. Както се оказа обаче, вместо това тя успешно се изявява като бизнес дама и се радва на щастлив семеен живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар