Чутовен скандал в Х Фактор след победата на Християна Лоизу!

Чутовен скандал в Х Фактор след победата на Християна Лоизу!
2.83 (56.67%) 6 votes

Победата на Християна Лоизу предизвика скандал в Х Фактор!

Победата на Християна Лоизу е крайно оспорвана. Зрителите не са съгласни с призовото място, което се присъди на финала на Х Фактор.

Кипърката стана четвъртият победител в музикалното шоу снощи. Но потребителите на нета взривиха със своето недоволство победата й.

За пореден път публиката не е съгласна с победата в Х Фактор

За пореден път публиката не е съгласна с победата в Х Фактор

Те не са съгласни с шампионството на кипърката и са недоволни от резултата. Зрителите искат не само незабавен преглед на призовото место, като сочат като единствен победител в шоуто посочват Дарина Йотова.

Според тях варненката съдържа в себе си точно духа на Х Фактор и са убедени, че тя ще направи кариера.

Фейсбукарите недоволстват, че чужденка е спечелила първото място у нас. Те искат да се дадат парите на варненката, защото експанзивната Дарина е тази, която ще направи кариера в пеенето.

Християна Лоизу има глас, но тя е скучна. Ще мине време и никой няма да си спомня за нея, са само част от коментарите във Фейсбук.

„Оставихте единствения Х Фактор на трето място”, са още от гневните писания във Фейсбук.

Други дори предпочитат първото място да беше дадено на Кристиян Костов. Причината за това е, от една страна, че 15-годишния певец има български корени. И второто е, че момчето не само има уникален глас, но пее и с душа. Нещо, което липсва в гласа и излъчването на кипърката.

Масово зрителите са убедени, че Дарина ще има шеметна кариера. Както преди това стана с приятелката й Гери-Никол. В момента варненката има вече две парчета, които се превърнаха в хит, а тя в сензация.

Освен това менторът й Криско категорично обяви, че още на другия ден Дарина вече е в неговия отбор. Което си е чиста проба гаранция, че и Дарина Йотова, както и Гери-Никол преди това, ще стане звезда, въпреки че не грабна първото място на Х Фактор.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара to “Чутовен скандал в Х Фактор след победата на Християна Лоизу!”

 1. zlatena

  ян. 26. 2016

  Честито на Християна Лоизу победата.Напълно си я заслужи.Със удоволствие бих отишла на неин концерт и бих си купила неин албум.Никога не бих посетила концерт на Дарина Йотова и никога не бих си купила неин албум.

 2. Мили

  ян. 30. 2016

  какви са тия глупости, че то винаги има недоволни. Хриси беше най-добрата и разбира се победи.

 3. Bob

  февр. 02. 2016

  Християна Лоизу е от класата на Лара Фабиан. Докато Дарина е чалгаджийка с посредствен глас, а пък Кристиан изобщо не може да пее а само грачи. Изпълненията на Христина на Phantom of the Opera, Je T’aime, Adagio, I Will Always Love You бяха по-добри от оригиналните изълнения на световните поп-звезди Lara Fabian, Whitney Houston, Nikole Scherzinger, …………

Добавете коментар