Петя Дикова аут от бТВ? (Вижте с какво разгневи шефовете си)

Петя Дикова аут от бТВ? (Вижте с какво разгневи шефовете си)
5 (100%) 1 vote

Петя Дикова вбеси зрителите с нелепи гости в предаването си

Петя Дикова е на път да изхвърчи от бТВ заради гостите си

Петя Дикова е на път да бъде изгонена от бТВ. Напоследък шефовете на медията все по-сериозно са вдигнали мерника на дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков, а причината за това е предаването й Култ.

Което в началото действително представяше културни и интересни теми, с което предизвикваше вниманието на зрителите.

Петя Дикова

Петя Дикова

Напоследък обаче то става все по-чалгарско и вместо социално значими гости, занимава хората с псевдо звезди, недоволстват зрителите. Последният брой на предаването съвсем хвърли в потрес феновете, които се зарекоха, че повече няма да го гледат.

Дикова беше поканила в студиото недоразуменията Зорница Линдарева и Елена Кучкова. Известни с това, че са известни и нищо повече. А, и с мъжете, с които са спали. В национален ефир любовницата на Тачо не спря да обяснява за ваканцията си в Дубай, само че така и не стана ясно с кого е била в екзотичната държава и кой изобщо е финансирал пътуването й. Кучкова пък не спираше да се тръшка, че няма Бентли и не разбира защо са я набедили, че кара такова скъпарско возило. Въпреки, че самата тя през ден пуска снимки именно в кола на марката.

Въобще, двете използваха отреденото им ефирно време, за да цупят жучки и да се кривят, недоволстват зрителите. Което пък разгневило шефовете на бТВ и те се заканили да махнат и предаването, и Петя Дикова от ефира при следващата издънка, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар