Елен Колева изригна, призна за Калин Терзийски! (подробности)

Елен Колева изригна, призна за Калин Терзийски! (подробности)
5 (100%) 1 vote

Елен Колева доста дълго търпя слуховете и интригите около писателя Калин Терзийски, но накрая проговори!

Елен Колева се измори от скандали и интриги около себе си. След шумната й раздяла с бизнесмена Александър Найденов, на актрисата й върви само на клюки и неприятности с различни хора от обкръжението й.

Последната драма бе породена от приятелството й с писателя Калин Терзийски, чиято половинка Ивана Генова скочи срещу синеочката и директно я обвини, че откраднала мъжа й.

Елен Колева призна, че Калин Терзийски е неин духовен водач и муза, но нищо повече. Двамата нямат връзка

Елен Колева призна, че Калин Терзийски е неин духовен водач и муза, но нищо повече. Двамата нямат връзка в личен план, това били пълни лъжи

Ивана заяви пред всички, че е живяла цели 15 години с Терзийски, но сега той дели един покрив с Елен Колева, която се намърдала в живота им и ги разделила. Дни след тези обидни думи по неин адрес, самата Елен не устиска и изригна с признания за Калин.

„Да, обичам и уважавам Калин Терзийски. Той е моята муза, моят учител, който ми даде толкова много и ме насочи по пътя на духовното и творческо израстване. Затова винаги ще му бъда благодарна“, заяви Елен Колева, но твърдо отрече между двамата да има нещо по-лично от обикновено приятелство.

Актрисата, която изгуби работата си и в Народния театър, след краха със Сашо Майонезата, заяви, че е крайно време да намери себе си и да преоткрие смисъла на живота. Вместо да тъжи за изгубените си любови и да се опитва да ги реанимира, Елен Колева е решила да замине в чужбина.

Хубавицата ще стегне куфарите си напролет и ще изчезне от България съвсем сама – без приятели или познати до себе си. Пътуването и животът известно време зад граница й били необходими, за да се завърне след това изцяло нов човек и да подреди битието си така, както на нея й се иска, а не както решат околните.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар