Срам: Брутално разкритие за Преслава отврати всички! (подробности)

Срам: Брутално разкритие за Преслава отврати всички! (подробности)
5 (100%) 1 vote

Преслава удари дъното и дори най-верните й почитатели скочиха възмутени срещу нея!

Срамно разкритие за поп фолк дивата Преслава разбуни духовете дотам, че отврати дори най-верните й почитатели. Наскоро певицата основа свой фенклуб и реши да отпразнува своите 12 години певческа кариера именно с феновете си в Пловдив.

Излишно е да споменаваме, че за срещата дойдоха млади хора и дори деца от цяла България, само и само да зърнат своята любимка и да се снимат с нея. Какво беше разочарованието им обаче, когато се оказа, че фенклубът на Преслава е платен и ако искат да членуват в него, феновете трябвало да си платят по 5 лева членски внос. А ако драпали да останат и за последвалото участие на Преслава в града, били длъжни да кихнат по още 10 лева, пише HotArena.net.

Преслава буквално потресе феновете си с това, което направи преди броени дни

Преслава буквално потресе феновете си с това, което направи преди броени дни. Не е за вярване, че стигна дотам

„Потресени сме, отвратени сме, нямаме думи просто. Каквото и да кажем за разочарованието си, ще е малко пред това, което наистина чувстваме. Как е възможно Преслава да печели от нас – от хората, които винаги са били до нея и са я подкрепяли. Нали се сеща, че ако не бяхме ние, тя щеше да е само Петя от Добрич“, гневят се три приятелки, дошли да видят любимката си чак от Стара Загора.

Момичетата са категорични, че колкото са обичали Преслава доскоро, толкова сега тя им е чужда и антипатична. И се кълнат, че няма да изслушат и една нейна песен повече.

„В Къщата на Вип Брадър, докато знаеше, че камерите я снимат, Преслава накара всички да се влюбят в нея – толкова естествена, мила и непринудена беше. Ще кажеш, че е света вода ненапита. И ние й повярвахме. Докато не видяхме с очите си как човек се променя коренно, когато камерите угаснат“, твърдят разочарованите почитатели.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар