Елена Йончева избрала име за бебето си

Елена Йончева избрала име за бебето си
5 (100%) 1 vote

Елена Йончева заченала ин витро в Германия

Елена Йончева умишлено криела бременността си от суеверие

Елена Йончева вече е избрала име за бебето си. Журналистката и половинката й Пламен са решили какво име ще носи бъдещият им наследник или наследничка, но отказват да го разкрият. Полът на детето също не се знае. Бившата половинка на Сергей Станишев е забременяла след направена процедура ин витро, за която тя и Пламен са ходили чак в Германия.

Елена Йончева е бременна

Елена Йончева е бременна

Самата процедура им е струвала осем хиляди евро като Йончева е забременяла от втория опит. Първият се оказал неуспешен след като тя не можа да износи детето. Затова Елена до последно криеше, че е забременяла, дори и от най-близките си.

Тъй като от суеверие да не би да не загуби и това бебе, не искала да разкрива щастливата вест. Едва на Коледа тя признала пред най-близките си, че очаква дете. Новината сварила всички напълно неподготвени, тъй като по нищо не си личало, че популярната журналистка е бременна.

Тя е качила само 7-8 килограма, заради което близките и приятелите й смятали, че просто е напълняла.

Първоначално информацията беше, че Йончева е бременна в шестия месец, но истината е, че тя е в осмия и бебето се очаква да се появи на бял свят през февруари.

Бившата приятелка на Сергей Станишев не крие, че никога не е била толкова щастлива и всичко с бременността й е наред. Бъдещият татко Пламен не можел да скрие вълнението си и обсипвал с постоянни грижи бременната Йончева. „Чак прекалява“, през смях споделя журналистката, предават от vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар