Бившата на Владимир Путин се задоми (Бракът пазен в тайна) Преглеждания: 14385

0
4/5 - (2 votes)

Бившата жена на Владимир Путин се омъжи, това твърдят руски медии

Людмила, бившата първа дама на Русия
Людмила, бившата първа дама на Русия

Людмила, бившата жена на Владимир Путин е надянала отново брачната халка. 58-годишната бивша първа дама е сключила брак  при дълбока секретност. Людмила Путина се е врекла във вярност на руския предприемач Артур Очеретни,  бизнесменът е с 21 години по-млад от нея, пише bnews.bg.

Бракът е сключен преди година. Това твърдят руските медии. Людмила Путина е сменила фамилията си. Вече се нарича Людмила Очеретная. Това са забелязали съседите на бившата първа дама, която е сменила табелката с името си на пощенската кутия.  След развода с Путин бившата му жена се нанесе в жилището на майката на най-влиятелния в света политик в Санкт Петербург. След проверка на руски журналисти всички данни за новата обитателка на апартамента били едно към едно с тези на бившата на Путин, с изключение на фамилията.

От медиите потърсили за коментар бизнесмена Артур Очеретни, който отказал. За него се знае, че е шеф на Управителния съвет на фондация “Център за междучовешка комуникация”, на който преди Людмила Путина бе патрон.

Разводът на Владимир Путин и Людмила бе през 2013 година. Само един път след това двамата се появяват заедно в публичното пространство. При връчването на призове през месец април 2014 година. Тогава журналисти задават на Путин въпросът кога Русия ще има нова първа дама. Президентът шеговито отговорил, че трябва първо да задоми Людмила, а после ще мисли за себе си.

Близки на Людмила разказват, че животът й с Владимир Путин хич не е бил лесен. Самата първа дама определя съпруга си като труден човек. Дори в първите години на тяхната любов бъдещият президент оставял своята любима да го очаква с часове.

Най-изненадващо, все още като съпруга на президента на Русия Людмила коментира  книгата “От първа ръка. Разговори с Владимир Путин” много смело. Тя заявява, че отношението на съпруга й към жените е несериозно. Не ги приема като достойни хора, а изпитва известно пренебрежение.

Не случайно в излъченият  миналата година филм за Владимир Путин “Човекът Путин” по обществен немски канал Владимир Путин е представен да казва репликата: „Никога не хвали жена, не й се отразява добре!“.

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.