Николета Йорданова предсказа не само какво очаква България и света. но и някои от известните личности у нас

Ясновидката Николета Йорданова вся смут с предсказанията, които направи. Тя е убедена, че ако Бойко Борисов се обедини с Путин, това ще донесе само позитиви на страната ни. Най-малкото България ще има надежден съюзник срещу САЩ. Тя е убедена, че Америка ни използва за експерименти и у нас се използва апаратура за диагностициране и лечение на заболявания, която все още не е тествана. Това е причината да се чувстваме като зомбита и постоянно да ни се спи.

Николета Йорданова е убедена, че не Европа ще изчезне от картата, а Америка. Това ще се случи след години. Но първо водещата политическа сила ще преживее сериозна криза, за която заслуга ще има съюза между Китай и Русия. Всички ще станем свидетели на падението на долара и възхода на еврото, прогнозира Николета Йорданова.

Тя заяви, че се задава засилване на бежанската вълна. Въпреки, че засега всички бягат към Германия у нас също ще стане страшно, ако не се затвори границата.

Николета Йорданова потвърди на сто процента, че у нас ще има атентат в метрото или някой от големите молове, заявявайки че не може да предскаже датата с точност.

Тя е  убедена, че скандалите около Лютви Местан ще продължат с пълна сила. Ясновидката вижда и смяна на властта. За Слави Трифонов тя каза, че няма да успее като политик, тъй като хората, които по подкрепят не са единни. И тук ще се повтори сценарият Бареков.

[caption id="attachment_469468" align="alignright" width="300"]Николета Йорданова Николета Йорданова е убедена, че у нас ще има атентат в мол или метрото[/caption]

Според нея Марешки е най-достоен за премиер. Николета Йорданова не крие, че той е бил първият й клиент. Още тогава тя му предсказала, че ще натрупа несметни богатства.

Тя предсказа, че Преслава ще стане майка до две-три години и баща на детето й ще бъде човекът, който в момента е до нея. Според Николета Йорданова това е Бирмата или някой, който много прилича на него.