Майката на Валя от Бургас направи нова порция шокиращи разкрития

Пенка Иванова, която е майка на мистериозно загиналата Валя от Бургас, проговори пред медиите. Почернената родителка има сериозни подозрения, че дъщеря й е била убита. Тя е убедена, че смъртта й е настъпила много преди хвърлянето на тялото във водата. Цели две години, разследването от властите в Бургас, е в застой.

В началото на тази година Пенка Иванова, представлява от адвоката си, е внесла в бургаската прокуратура с искане за започване на независимо разследване. Според него старото разследване е било опорочено и умишлено са заметени следи.

Тя е убедена, че полицията прикрива убиеца на детето й. Във фаталната нощ тя е разговаряла за последно с дъщеря си по скайп. Според Пенка Иванова, Валентина не е била измъчвана от душевни терзания, тъй като тя моментално би разбрала за това. Съкрушената майка заяви, че много добре е познавала детето си.

Тя е убедена, че приятелят й Валентин е замесен по някакъв начин в убийството. Близък до семейството разкри, че приятелят на Валя от Бургас е подал сигнал за изчезването й на следващия ден следобед. Той не се е обадил на родителите на любимата си, за да провери какво се случва, а директно е сигнализирал в полицията.

[caption id="attachment_469465" align="alignright" width="300"]Валя от Бургас Майката на Валя от Бургас настоява за ново разследване[/caption]

Съмнение буди и фактът, че Валентин предал на Пенка портмонето и ключовете от дома им, които са били във Валя. Той изтъкнал, че ключовете са били захвърлени от нея в гаража на къщата им, а портмонето намерил в стаята й. Това означава, че той е влизал в дома им след смъртта на медицинската сестра.

Майката на Валя от Бургас подложи на съмнение и обявените резултати от аутопсията. Според тях дъщеря й е имала дупка в корема, а предните й два зъба са липсвали. Факти, които за Пенка са необясними и заплитат още повече мистерията покрай този случай, пише Блиц, позовавайки се на Флагман.