Истината: Ето кой е новият на Преслава

Истината: Ето кой е новият на Преслава
5 (100%) 1 vote

Истината за мъжа до Преслава излезе наяве

Истината за половинката на Преслава излезе наяве. След края на ВИП Брадър в медиите се появи слух, че изпълнителката живее със своя колега Фики Стораро. Самата тя не отрече тези твърдения. Напротив, постоянно публикуваше в мрежата техни фотоси, с което потвърди слуховете за връзка между тях.

След края на риалитито той се премести в нейния апартамент, но очевидно връзката им не е продължила дълго, тъй като Преслава има нов мъж до себе си. И този път 31-годишната изпълнителка не изневери на стила си и отново е с по-млад мъж. Новият й любим е на 24 години и е един от най-добрите приятели на Бирмата.

Любимият на пайнерката се казва Недко и двамата се познават покрай Жоро Станоев. Аферата им е отскоро и двамата не се крият. Научавайки за връзката им, Бирмата откачил от гняв. Той се обадил на приятеля си и с гневен тон го попитал защо постъпва така. Пернишкият милионер дал на авера си ясно да разбере, че приятелството между тях е свършено.

Той заявил, че не желае повече да го вижда. Бирмата дори забранил на приятелите си да говорят за предателя в негово присъствие, научи ПИК.

Откакто двамата с Преслава се разделиха, той също не скучае. Милионерът заби най-добрата приятелка на Галена. След участието на Десислава в Биг Брадър стана ясно, че двамата има връзка отскоро. Те дори прекараха Нова година заедно в компания на Галена и съпруга.

Преслава

Преслава заби приятел на Бормата

Връзката на блондинката с Бирмата стана причината отношенията й със Зарко да приключат окончателно. ММА боецът отказа да даде втори шанс на Деси след като научи за връзката й с бизнесмена. Въпреки, че изпълнителката се кълнеше, че отношенията им не са сериозни, Зарко не успя да преглътне тази обида.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар