Милионерите Диневи са в шок от поведението на Емануела

Емануела определено не си губи времето. След като милионерският наследник Митко Динев я заряза, изпълнителката намери начин да обезпечи бъдещето си и това на своя син - Митко младши.

Фолк фурията изнудва милионерите. Тя е поискала от тях да й приведат в банковата сметка сумата от един милион евро, изтъквайки че точно толкова са необходими, за да осигури на сина си добър живот.

Чалгаджийката дори си позволила да ги заплаши, че ако не й приведат сумата ще извади на показ мръсните им тайни. Тя заплашва, че ще срине реномето на любимия си Митко и ще разкрие пред всички, че преди да прелъсти него е прелъстила баща му.

Емануела се заканила ще разкрие истината за милионерски наследник, а именно че той си пада по мъже. Както вече стана ясно в основата на раздялата им не е друга жена или друг мъж. Двамата не са се разделили и заради работа на Емануела. Причина е друг мъж, но не от страна на фолкаджийката, а от страна на Митко Динев.

На пайнерката й дошло в повече, че трябва да дели съпруга си с представящия се за негов приятел мъж на име Иван. Митко бил денонощно с него и често оставал да пренощува в апартамента му. Когато Емануела отсъствала, Иван нощувал в жилището на Динев.

[caption id="attachment_469440" align="alignright" width="300"]Емануела Емануела изнудва Диневи за 1 милион евро[/caption]

Освен един милион евро изпълнителката поискала от Диневи да й купят голям апартамент в столицата. Динко Динев решил да подаде сигнал в ДАНС за изнудване, надявайки се, че по този начин ще се отърве от напористата Емануела. По настояване на сина си  той се отказал от тази своя идея.

За да укроти Емануела, Митко решил отново да се съберат. Факт е, че малко след като тя официално обяви раздялата им двамата се събраха. Но примирието им не продължи дълго. В момента Емануела има връзка със сина на известен бизнесмен от Пловдив, пише БЛИЦ.