Тежки дни за Зуека

Тежка семейна драма измъчва Зуека. Скандали тресат семейството на обичания актьор и в основата на всичко това е самият той.

Зуека, който преди време заряза втората си съпруга, заради по-младата от нея режисьорка Ани Вичева, не е на себе си. Той се страхува, че настоящата му съпруга ще постъпи с него по начина, по който той постъпи с бившата си. Комикът е обзет от луда ревност, която не му дава миг покой.

Приближени до него разкриха, че бракът му е пред разпад. Преди година и половина Ана го дари със син Стефан. Но вместо детето да заздрави връзката им, тя е през разпад. Причина за това са постоянните изблици на ревност от страна на Зуека към съпругата му. Той я ревнува буквално от всеки и въображението му стигало до там, че дори постоянно я обвинявал в изневяра.

Въпреки, че Ани не му дава поводи за това, той винаги намирал за какво да се заяде.

Причина за последните ожесточени скандали между двойката станал младият градинар, който се грижи за двора на къщата им в Лозен. Младежът бил одобрен и от двамата преди да започне работа, но с времето Зуека започнал да го приема като конкуренция и решил, че е по-добре да го уволни.

[caption id="attachment_469413" align="alignright" width="300"]Зуека Зуека се поболя от ревност[/caption]

Същата участ сполетяла и шофьора на съпругата му. След като тя роди, Зуека й нае служител, който да й помага да пазарува.

Според запознати Зуека изживява кризата на средната възраст. Откакто навърши 50 години, той буквално не е на себе си, страхува се от старостта. Фактът, че не може да спре времето и да прикрие признаците на стареенето, допълнително го измъчват.

Положението му се вложило и покрай липсата на допълните ангажименти извън Господарите, пише Ретро.бг.