Венета Райкова се надява, че ще стане чудо

Венета Райкова се надява, че и този път ще желанието й ще се сбъдне. Тв водещата потърси упование в Бог с надеждата, че той ще чуе молитвите й. Блондинката мечтае за още едно дете. Това е причината миналата събота тя да посети манастира "Свети Мина" край София. Всеизвестен факт е, че там се стичат жени от всички краища на страната, а и не само, за да се помолят за рожба. Светецът, който е покровител на семейството и децата, чува молбите на бездетните жени.

Въпреки лошото време миналата събота, тв водещата реши да посвети част от деня си именно на това. Папараците щракнаха блондинката на влизане в манастира. Кадрите по посещението й на Божия храм ще бъдат излъчени утре в таблоида на Николета Лозанова, пише Хот арена, позовавайки се на "Всеки ден".

На влизане в манастира блондинката купила няколко свещи. Част от тях поставила на мястото, определено за свещи за покойниците, а останалите на това, където се поставят за живите. Венета Райкова задържала само една от свещите в себе си и заедно с китка здравец я отнесла до иконата на Свети Мина, където прекарала няколко минути в искрена молитва.

[caption id="attachment_469404" align="alignright" width="300"]Венета Райкова Венета Райкова мечтае за още едно дете[/caption]

Блондинката не крие, че първородният й син е заченат след същата молитва. Посетилата Божи гроб водеща се помолила преди седем години да зачене. Тя се надява, че и този път Бог ще чуе молитвите й и ще изпита втори път щастието от майчинството.

Телевизионерката не крие, че е суеверна. Това е причината и до днес тя упорито да крие рождената дата на сина си Патрик. Тя се страхува, че отрочето й може да стане жертва на черна магия и затова го кръсти с име на светец.