Вълча луна – вижте какво ни предрича

0

В събота срещу неделя ни очаква Вълча луна, това е началото на много положителни вибрации

Вълча луна се нарича пълната луна в нощта между 23 и 24 януари. След бурното начало на 2016 година това явление ще сложи началото на положителни промени.Вълча луна1

Вълчата луна ще е обрат за съдбата на мнозина. Колкото и неразрешени проблеми да ви тежат ще получите яснота по какъв начин да се справите с тях.

Тази година Вълчата луна ще се намира под знака на Лъв, пише БЛИЦ. А както е известно Лъвът е изявен лидер. Той обича купоните и веселието, от което се подразбира, че идващия период за мнозина ще бъде приятен и щастлив.

Очаквайте среща с някой, когото отдавна не сте виждали. Забравете грижите си и се отдайте на забавления.

Под знака на Вълчата луна ще ви споходи силна интуиция. Тя ще ви помогне да се преоткриете, да видите пред себе си нови хоризонти.

В периода към края на януари и в началото на следващия месец ще се проявят най-добрите ви качества. Използвайте момента да осъществите плановете си. Ако си търсите нова работа това е идеален момент да се заловите с това. Вълчата луна гарантира успех на всеки започнал ново начинание.

Предстоящото пълнолуние е изключително. Вълчата луна стои срещу Водолея, зодиакален знак, който обича шумните компании. Както вълкът се движи в глутница, така и Водолеят не обича да е сам. Не е изключено тази събота да получите предложение да се видите с хора, които отдавна сте забравили.

Тази нощ е най-подходяща за луди забавления и щури купони. Не се притеснявайте да се отдадете на веселба.

Само ден след Вълчата луна на 25 януари планетата Меркурий няма вече да е ретрограден. Това означава, че всички неуспешни планове, които се опитвате да осъществите ще намерят своята реализация.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.