Белия дом крие такива тайни, че направо биха шокирали обикновените хора

Зад стените на Белия дом са се случвали такива събития, че обикновените американци, а и целия свят биха били шокирани. И президентите са хора, а техните прегрешения стават обществено достояние, рано и или късно. В Овалния кабинет са се случвали неща, които направо ще ви изправят косите. Вижте топ 5 на най-скандалните афери.

Бил Клинтън и Моника Люински

Линда Трип, жената разкрила аферата на Клинтън и Моника Люински, преди няколко дни даде интервю, в което разкритикува Хилъри. Тя заяви, че при положение, че Бил е имал връзка с „хиляди жени“ в Белия дом е направо срамно, че Хилъри остана омъжена за него и след това, само заради президентския пост. „Аз заснех срещите на Бил и Моника Люински. Обявих ги публично, само защото смятах, че Моника е в опасност“, твърди тя, намеквайки за случилото се с Мерилин Монро. Освен с Моника, американския президент е свързан още с Пола Джоунс, Хуанита Бродрик, Дженифър Флауърс ...

Джордж Буш крие самоубила се любовница

През 2003 година Джордж Буш е обвинен в насилие и че е тласнал своя любовница към самоубийство. Жената е Мардж Шодингер, а близките й и до днес са убедени, че е убийство. Три години преди смъртта й, тя обвинява Буш в насилие срещу нея. Обвиненията й така и не са доказани.

Ейбрахам Линкълн в тайна афера с мъж

Смъртта на Линкълн може да не е била политическа мотивирана, а по други причини, гласят последните теории. Въпреви, че е женен и има четирима синове, през 1926 година тръгват слухове, че е имал връзка с приятеля си Джошуа Фрай. Срещите между двата се осъществявали дори в Белия дом, като са споделяли дори едно легло в Белия дом.

Рузвелт изнудвал норвежка принцеса

Франклин Делано Рузвелт е бил известен като голям почитател на жените, особено преди да се озове в инвалидна количка. Най-дългата си афера имал със секретарката на съпругата си Люси Мърсър. Съпругата му Елинор открила колекция от любовни писма, които разменяли Люси и Франклин, а заради това бракът им затънал в още по-голяма криза. Рузвелт е имал афера и с принцеса Марта от Норвегия. Но не по нейна воля, а защото, според някои източници, Рузвелт я изнудвал да бъде с него, за да помогне на съпруга й във войната през 1914 г., пише портала b92.net.   [caption id="attachment_469238" align="aligncenter" width="599"]Белия дом е бил арена на супер скандали Белия дом е бил арена на супер скандали[/caption]

Томас Джеферсън е имал деца с робиня

Президентът Томас Джеферсън е имал афера със Сали Хемингс, робиня, която същевременно е била и полусестра на неговата починалата съпруга. Сали му родила шест деца, които безмилостно напомняли на Томас за прегрешенията му. Когато пораснали той ги освободил от робството.