Елена Йончева чака бебе? (Журналистката ще роди на 52 години)

Гласувайте за статията

Елена Йончева чака наследник, 52-годишната журналистка е бременна в петия месец

Елена Йончева и половинката й Пламен

Елена Йончева и половинката й Пламен

Журналистката Елена Йончева ще роди на рекордна възраст. Тя е бременна в края на петия  месец, пише БЛИЦ.

За щастливото събитие знаят само най-близките на Елена. Не повече от десетина души, хора от най-приближените й. Приятелите на Йончева разкриват, че тя и гаджето и Пламен са страхотно щастливи, очаквайки бебето. Те са очаровани от решението на смелата журналистка да се реши да роди на такава възраст.

Приятелят на Елена е архитект. Тяхната връзка е от пет години. Пламен е по-малък от Йончева с 12 години. Любовта им пламва, след като журналистката е зарязана от поредното си гадже Стефан, французин по народност.

Вероятно всички помнят дългогодишната връзка на Елена Йончева със Сергей Станишев. Никой не мислеше, че самата Йончева ще сложи край на отношенията си с партийния първенец на БСП.

До скоро журналистката криела новината, че е бременна. Докато близките й и не само те забелязали наедрялото коремче. А щастливата новина Елена споделила едва по Коледа със семейството си. Коледен подарък за фамилията.

Елена Йончева се притеснявала да не я урочасат и затова пазела бременността си в тайна до последно. Дори не смеела да излезе от дома си да не я хванат зли очи.

Преди време тя дори мислела, че може да се навие да осинови дете. И ето, че щастието я споходи преди да се реши на съдбоносната крачка.

Никоя известна дама не е раждала на такава възраст, споделят запознати. Единствено Юлиана Дончева, бивш народен представител и тв водеща роди на 49 години.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар