Неочаквана вест преобърна живота на Йоанна Драгнева

Неочаквана вест преобърна живота на Йоанна Драгнева
5 (100%) 2 votes

Йоана Драгнева получи най-желания подарък от съдбата

Животът на Йоанна Драгнева ще се промени завинаги по броени месеци. Причина за това е появата на бял свят на първородното й дете. Щастието на очарователната блондинка е изписано на лицето й и причината е ясна.

Папараците на Ни Ло щракнаха красивата изпълнителка и Ненчо Балабанов пред известна столична клиника по гинекология. Повод за предположението, че двамата ще стават родителите, стана видимо приповдигнататото настроение на любимата двойка. И двамата сияели от щастие.

Вероятно същия ден са научили благата вест или знаят отпреди, но са били на контролен преглед. Очевидци са убедени, че причината за посещението на гинекологичната клиника от известната двойка, е именно бременността на красавицата. Ако Йоанна Драгнева просто е решила да отиде на профилактичен гинекологичен преглед, едва ли би взела Ненчо Балабанов със себе си, коментират очевидци.

Наскоро двойката се завърна от Дубай, но едва ли наследникът им е бил заченат там, пише Хот арена. Според запознати това се е случило малко след сдобряването на двамата. В края на годината двамата се разделиха за кратко.

Лично Ненчо Балабанов съобщи, че пътищата им са различни и те вече не са двойка. Актьорът, който се прочу като имитатора на Бойко Борисов, не издържа дълго без любимата си. По-малко от месец след като обяви раздялата си с нея, той й се обясни публично в любов. Йоанна Драгнева не остана безразлична към обяснението и веднага му прости.

Йоанна Драгнева

Йоанна Драгнева сияе от щастие

Малко след като се събраха той реши да й се извини подобаващо и я изненада с романтична почивка в Дубай. Наскоро се появиха слухове, че двамата са се сгодили. Лично Йоанна Драгнева опроверга тези твърдения в ефира на Нова тв. Изпълнителката заяви, че пръстенът, който краси ръката й, не е годежен, а просто символичен подарък.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар