Война: Защо Азис смени Валери Божинов с Ники Михайлов?!

Война: Защо Азис смени Валери Божинов с Ники Михайлов?!
4.5 (90%) 2 votes

Каква ли е причината за тази неочаквана любов между Азис и Ники Михайлов?!

Азис и Ники Михайлов станаха първи дружки. Националният вратар не спира да си пуска общи снимки в социалната мрежа с костинбродският славей. На последния си фотос вратарят непрекъснато се гушка с Краля на поп фолка.

Провокативните намеци от виртуалното пространство доста наостриха ушите и очите на фейсбукарите.

Азис и Валери Божинов май развалиха дослука и от това намаза Ники Михайлов

Азис и Валери Божинов май развалиха дослука и от това намаза Ники Михайлов

Ексцентрият певец съвсем доскоро бе най-добър приятел на Валери Божинов. Но сега нещата явно са поели в друго русло, защото бившият мъж на Николета Лозанова не е особено долюбван от изпълнителя на „Хабиби”.

Вероятно нападателят на сръбския тим „Партизан” не е желан в компанията на двамата. Макар че съвсем доскоро той заливаше виртуалното пространство с общи снимки с бившия на Алисия. С тях Валери Божинов демонстративно показваше, че чувства сина на Боби Михайлов като роден брат.

Двамата стоплиха отношенията, след като половинките им ги вкараха във война, припомнят паметливи. Тогава Николета буквално открадна Валери Божинов изпод носа на Алисия, като я остави сама, с дете на ръце.

После пък топ певицата на „Ара мюзик” впримчи в оковите си Ники Михайлов, който преди това бе мачкал чаршафите с палавата водеща на „Папараци”. Така че Валери Божинов и Ники Михайлов ес оказаха баджанаци, откъдето и да го погледнеш.

Николета успя все пак да накара Валери да си седне не четирибуквието и да стане любящ баща и съпруг. Алисия също умело откопчи Ники Михайлов, разбра се временно, от мимолетните връзки и баровете. Двете доскорошни врагини останаха сами, изоставени от половинките си.

Войната обаче помежду им не е приключила. Макар че Ники Михайлов и Валери Божинов успяха все някак да заровят томахавките. Но явно тройното приятелство с Азис така и не потръгна и затова чалга звездата продължава да ги менка доста умело.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Война: Защо Азис смени Валери Божинов с Ники Михайлов?!”

  1. да да

    ян. 21. 2016

    Татюф Ники е знаме на чалга поколението – също като Фикито Стораро. # Дедо му Бисер e от цигански произход , както и майка му. # Тя цингарелата сакаше яко рендосване и избега – за еване си зареза не сама мъжот ими и лапетата . # А на бубайко му окапаха косите от кахъри и фана чашката. # А той Ники с майка мурва къв да ставе освен мурвар и чалгар ?

Добавете коментар