19-годишната Мария Олимпия кандидат булка на принц Хари!

19-годишната Мария Олимпия кандидат булка на принц Хари!
5 (100%) 1 vote

Принц Хари е лудо влюбен отново, ето коя хубавица му взе акъла!

Британският принц Хари е влюбен в гръцка принцеса. 31-годишният престолонаследник бил увлечен по принцеса Мария-Олимпия. 19-годишното момиче е родено в Ню Йорк, но учи в Англия.

Царската особа изучава в Лондон актьорско майсторство, история на изкуството и фотография. Но Мария-Олимпия имала мечта да пробие в областта на модата. Тя вече изкарала стаж в Диор.

Принц Хари залюби красивата принцеса

Принц Хари залюби красивата принцеса

Принцесата е дете на гръцкия принц Павлос и принцеса Мари-Шантал. Майка й е щерка на бизнесмена Робърт Милър. 19-годишната красавица е внучка на последния крал на Гърция – Константин.

Братовчедката на принц Хари-британската принцеса Беатрис, е запознала принц Хари с принцеса Мария-Олимпия. След което двамата се виждали още няколко пъти. Според слуховете влюбените планирали дори ски ваканция в прекрасна Швейцария преди Великден.

От дворецът Кенсингтън отрекоха братът на принц Уилям да има подобно увлечение. Огненият принц обаче е известен с дивите си подвизи в леглото със сервитьорки, богати момичета и телевизионни водещи.

По времето, когато негова официална приятелка още беше богатата южноафриканка Челси Дейви. По-малкият син на принц Чарлз е известен с пиянските си оргии, дива разюзданост и садо-мазо изпълнения. За неговият личен живот се носят легенди и по-малкият внук на кралица Елизабет Втора продължава с изстъпленията си на нежния фронт.

Дори наскоро се заговори, че той имаше и авантюра със сестрата на Кейт Мидълтън, Пепа. Името на принц Хари непрекъснато е замесвано със скандали. Това, че палавия принц е „черната овца” в кралското семейство обаче изобщо не подронва авторитета му и симпатиите на британците.

Той си остава един от най-желаните ергени на Острова, въпреки че през леглото му са минали безброй мадами. Изцепките му обаче по никакъв начин не намаляват славата му на плейбой и купонджия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар