Елен Колева бяга на далечен остров

Гласувайте за статията
Актрисата Елен Колева се спасява от скандалите на остров Бали

След малко повече от месец актрисата Елен Колева стяга багаж за дълъг престой на остров Бали – разкрива „България днес“, като се позовава на самата театралка. По думите й – имала нужда да се пречисти и временно да се откъсне от цялата негативна енергия, която я засипва напоследък.

„Преди да навърша 32 години (родена е на 31 март, 1984 г., зодия Овен), ще замина – тръгвам в началото на март. Не знам какво ме очаква там, но знам, че след като се върна от това приключение, никога повече няма да бъда същата“ – споделя брюнетката, която в последно време се изявява и като поетеса на любовни стихове. Според някои издания актрисата щяла да посети ашрам, където да се отдаде на пречистване и медитация.

Актрисата, изиграла роля във филма „Шивачки“, преди броени дни се забърка в пореден скандал. Тъкмо се беше позабравила обсъжданата й в миналото връзка със застаряващия бизнесмен Александър Найденов-Майонезата, и Елен Колева отново прикова вниманието на медиите към себе си. Причината за това стана признанието на психоложката Ивана Генова, че Колева има интимна връзка с мъжа й – писателя Калин Терзийски. Самата Елен отрече това да е истина във Фейсбук.

Елен Колева умее да се забърква в скандали

Елен Колева умее да се забърква в скандали

„Калин е важен човек в живота ми. Нашата среща не беше случайна. Той почти не редактира стиховете ми. Насърчи ме да пиша и ме подкрепи да се развивам в тази насока. Не съм интимна с него. Нека не ставаме за смях“ – твърди Елен Колева.
Според Елен Калин бил при друга жена, но не и при нея.

Изданието „България днес“ е потърсило за коментар лекарката Генова, която е един от най-добрите специалисти в София в областта на клиничната психология. Тя категорично отказа повече да дава подробности около отношенията си с Калин Терзийски.
„Няма какво да ви кажа по този въпрос“ – отсякла лаконично докторката.
Упорито продължава да мълчи и Кайо, както го наричат в приятелския кръг на Мартин Карбовски.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар