Джена вдига тежка сватба (Подробности за щастливото събитие)

Джена вдига тежка сватба (Подробности за щастливото събитие)
5 (100%) 2 votes

Джена подготвя приказна сватба

Сватбата на Джена ще бъде истинска сензация. Изпълнителката вече се е заела с подготовката за щастливото събитие. Тя се зарича, че сватбата й ще бъде много по-бляскава и от тази на нейната колежка Мария.

Пайнерката, която ще се омъжи за Наско Стоев, по-известен като Малкия Канар, с нетърпение очаква радостното събитие.

Напук на всички предупреждения на астролозите, че тази година не е благоприятна за сключване на брак, изпълнителката се реши на важната крачка. Тя дори се е консултирала с видни астролози, за да й дадат съвет коя е най-подходящата дата за сватбата й с Наско.

Младоженката се е съобразила изцяло с препоръките на астролозите, които са я уверили, че бракът й ще бъде много щастлив. Според астрологичните изчисления най-подходящия ден за венчавката на Джена с Малкия Канар е 22 май.

Съчетанието на двете двойки гарантира синхрон и взаимно доверие, както и устойчив съюз. Именно на тази дата се е спряла Джена след астрологичните консултации. Пищната венчавка ще се състои в имението на родителите на младоженеца в Катуница. Това стана ясно в предаването „Папараци“ тази неделя.

Приятели на фолкаджийката коментират, че никога досега не са я виждали толкова щастлива. Дори неприятния инцидент отпреди няколко дни не успя да помрачи щастието й. Както вече стана ясно, Джена се засече с Джино на „Симеоновско шосе“. Бившата на брадъра шофирала автомобила, подарен й от него.

Джена

Джена вдига приказна сватба в Катуница

На предната седалка до нея бил новият й любим. Брадър побеснял, виждайки бъдещия съпруг на бившата си в колата, която той е подарил. Разяреният Джино препречил пътя на автомобила, след което зарязал Джена и Наско заедно с багажа им насред пътя. Американският плейбой си взел возилото обратно. По всичко личи, че той все още не е прежалил фолкаджийката, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар