Проф. Мермерски: Мария Шарапова изсмука силата на Григор Димитров Преглеждания: 10311

Григор Димитров и Маша имаха бурна връзка
0
Оценете този post
Преди мач Григор Димитров да не се отдава на ласки с новата си приятелка Никол Шерцингер

Григор Димитров в никакъв случай не трябва да се отдава на интимности с новата си приятелка Никол Шерцингер в нощта преди мач, ако иска да спечели. Този съвет дава пред „България днес“ светилото в народната медицина проф. Христо Мермерски. Той обясни, че половият акт влияе лошо върху физическото състояние на тенисиста. Именно креватните изпълнения с бившата му любовница Мария Шарапова е довел до разочароващия сезон за Гришо през миналата година, убеден е професорът.

„Григор Димитров до момента направи истински подвиг. Едно момче от Хасково отиде и спечели юношеския „Уимбълдън“. Тръгна много добре по своя път, стигна до Топ 10 в световния мъжки тенис. Него го съсипа връзката му с Мария Шарапова. Тя направо му е изсмукала силиците. Рускиня може да си хванеш за любовница, но в никакъв случай не за сериозна връзка. Като характери тези жени са много трудни за управление. Дългите години соц объркаха тяхната психика. Докато бяха заедно, тя също си свали формата“ – отсече проф. Мермерски.

Григор Димитров и Маша имаха бурна връзка
Григор Димитров и Маша имаха бурна връзка

„Тенисът е изморителен спорт. Не може цяла нощ да палуваш в леглото и на другия ден да излизаш на корта и да играеш. Енергията, която мъжът изхвърля при полов акт, е огромна. При жените е обратното. За нея даже се препоръчва преди състезание да се отдава на интимни ласки“ – категоричен е проф. Мермерски.
Ученият следи редовно мачовете на Григор Димитров и е убеден, че той ще върви във възходяща линия през тази година.
„Гришо смени няколко треньора. Всеки спорт е свързан със здрава психика. Ако стигнеш до положение, в което започнеш да не си вярваш, свършен си“ – подчертава проф. Мермерски.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.