Наталия Гуркова отвлечена заради бизнеса на мъжа си

Наталия Гуркова отвлечена заради бизнеса на мъжа си
5 (100%) 1 vote

Наталия Гуркова се връща в България от страх за живота си

Наталия Гуркова е била отвлечена заедно с детето си заради дълг на Джордже

Наталия Гуркова крие доста страшен епизод от миналото си. Заради който всъщност миската е твърдо решена да напусне ЮАР и да се върне да живее отново в България. Малко известен факт е, че преди няколко години Наталия е била отвлечена заедно с едно от децата си.

Наталия Гуркова

Наталия Гуркова

Като причината са бизнес делата на мъжа й – сръбския бизнесмен Джордже Михалевич. Който уж развиваше напълно законен бизнес с диаманти. Това обаче не е съвсем вярно и Джордже се оказа замесен в мръсни сделки с хора от ъндърграунд средите.

Богаташът е втънал до ушите в дългове и от години финансовото му положение изобщо не е цветущо. Заради което преди около година и половина Гуркова е била отвлечена от самия център на Йоханесбург, при това заедно с детето си. Двамата души са я натикали насила в джип на паркинга на мол. След което незабавно се обадили на мъжа й да им донесе 80 хиляди долара, ако иска да ги види живи.

Очевидно заканата е била достатъчно сериозна, защото Михалевич незабавно дал исканата сума. Още повече, че именно заради мръсните му сделки баща му беше зверски убит, отново в центъра на столицата на ЮАР, предават от vsekiden.com.

Всичко това дошло в повече на Наталия и тя взела решение да се прибере окончателно в родината си, за да живее спокойно тук, заедно с децата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар