Иван Ласкин взриви Фейсбук с гневен коментар! (виж го тук)

Иван Ласкин взриви Фейсбук с гневен коментар! (виж го тук)
5 (100%) 1 vote

Иван Ласкин за пореден път показа, че не може да си държи устата затворена, когато е свидетел на тотална неправда!

Иван Ласкин изригна срещу випиющата глупост на министъра на екологията Ивелина Василева. Държавничката реши да не се занимава с толкова злободневни и наболели въпроси, а да вади пари за глоба от клошарите.

Гениалното й предложение бе да се взима хилядарка от тези, които ровят из боклуците. Причината за рекета бил, че те замърсявали улиците, като изкарвали огризките извън съда за тях. Това накара актьорът, известен с острия си език, да изригне срещу тази випиюща несправедливост.

Иван Ласкин отново бе суров и язвителен в социалната мрежа, но с пълно право

Иван Ласкин отново бе суров и язвителен в социалната мрежа, но с пълно право

Съпругът на чаровната Алекс Сърчаджиева се подигра с поредната „нова тактика” за смъкване на кожата от народа, като заяви, че по-добре е хората, които бъркат из казаните да им се продават и винетки.

Всеки несретник да ги закупи за улицата и боклукчийските кофи, които рови, подигра се актьора. Сумата в нея ще се определя от дължината на улицата, от броя на кофите и опасността, която може да предизвика камиона, който минава поне един път на ден, за да вдига боклука.

Иван Ласкин изригна срещу това, че вместо да се овладяват организираната сган на мигрантите или циганите, които чупят пръстите на децата си, за да докарат милостта на хората и крадат, безчинстват и убиват, те се занимават с най-ощетените и беззащитните, каквито са клошарите.

Иван Ласкин се възмути, че хората, които и без това крадат са нарочили клошарите, за да им вземат залъка, които те търсят из кофите за боклук. А те пък, ако имаха толкова пари в себе си, едва ли биха ровили, за „удоволствие” в боклука, иронизира ги Ласкин.

Накрая той нарече родните ни управленци „уважаеми дебили”, в родината ни учителите не просят. Те просто бъркат из казаните….

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар