Митьо Очите на тайна мисия в София

Митьо Очите на тайна мисия в София
5 (100%) 1 vote
Забъркаха името на Митьо Очите с откраднат джип на турското разузнаване

Наркобосът Димитър Желязков – Митьо Очите тихомълком акостира в София – разкрива „България днес“. Зорко охраняван от бригада гардове, несебърският Ал Капоне проведе серия важни срещи с бизнес партньори и мистериозни чужденци – отбелязва изданието.

Изненадващата визита на Митьо Очите в столицата, който е известен като изключителен домошар, бе проведена в петък. Още около обед кортежът му с бясна скарост се зададе от магистрала „Тракия“. Колоната се водеше от луксозното бронирано „Ауди“ на боса. Напук на правилата за безопасност Желязков лично кара колата си, водейки дълги разговори по телефона. Плътна зад него по целия път от Несебър до София го следваше втора лимузина с четирима тежковъоръжени гардове. След половинчасова обиколка из улиците с цел елиминиране на преследвачи несебърският Ал Капоне и охраната му се насочиха към хотел „Маринела“.

Като истински подземен бос Митьо Очите категорично отказа да се съобразява с правилата за паркиране. Вместо да ползва някое от очертаните места, Желязков спря точно в средата, запушвайки пътя на останалите клиенти. За негово нещастие в този момент наблизо мина паяк. Возещият се в машината полицай моментално реагира на наглото спиране на некоректния водач. Без да се впечатлява от гледащите го лошо мутри, униформеният накара Димитър Желязков да паркира нормално. Секунда преди него на посоченото от ченгето място спря и колата с охраната. Един от гардовете чевръсто изскочи и влизайки в ролята на слуга елегантно отвори врата на шефа. Останалите му колеги оградиха в плътен кордон Желязков и го съпроводиха до входа на хотела.

Митьо Очите проведе важни срещи в София

Митьо Очите проведе важни срещи в София

По-късно през деня Митьо Очите имал нова среща с хора от другата страна на барикадата. Поводът за нея е бил шпионският скандал, в който бе замесено името му. За българо-турската афера се разбра в четвъртък. Тогава председателят на ПФ Валери Симеонов обяви, че турски джип „Ауди Q7“ е откраднат от автоапаши в София. По информация на Симеонов автомобилът е бил ползван от чужди разузнавачи, а в багажника е имало четири карти на служители на турското разузнаване МИТ и техника за подслушване. Малко след кражбата джипът е обявен за издирване от полицията. По неофициална информация ченгетата не постигат успех и затова пострадалите търсят съдействие от Митьо Очите. Според публикации Димитър Желязков с помощта на контактите си успява да открие автомобила. След платен откуп от 20 хиляди евро той го предава на Околовръстния път в София. Впоследствие информация за шпионската афера с джипа бе обстойно описана от турския сайт bursadabugun.com в петък, когато Желязков бе в София.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Митьо Очите на тайна мисия в София”

  1. Румен Путков - Мочкото

    ян. 19. 2016

    Митю е ДЛ (доверено лице) на DEA и толкоз! За това отсяда в „Маринела“, че е близо на хамериканосите от „Козяк планина“. Когато се налага – скриват го в кауша, както Ботьо правеше някога с Карамански, ако трябва ще го изведат като Галеви, Илиянски или Брендо. А може и да го пушнат (на ужким като другите им аргати)….

Добавете коментар