Прокуратурата обърна палачинката по случая със смъртта на Тодор Йорданов

Прокуратурата обърна палачинката по случая със смъртта на Тодор Йорданов
5 (100%) 1 vote

Поискаха арест за двамата братя, сочени за убийци на младежа

Заради големия шум, който се вдигна около смъртта на 18-годишния Тодор Йорданов от Враца, прокуратурата обърна палачинката по случая.

Окръжната прокуратура в града обжалва решението на съда, съгласно което двамата братя Десислав и Иван Дамянови бяха пуснати под домашен арест.
Прокурор Ивайло Христов е категоричен, че двамата обвинени по случая със смъртта на Тодор Йорданов трябва да бъдат в ареста.

Решението на магистратите по случая ще стане ясно едва на 26 януари, тъй като това е датата, за която е насрочено разглеждането на мярката за неотклонение.
„Блиц” съобщават, че в редакцията им, е позвънил шеф на погребална агенция, който е предложил погребението на Тодор Йорданов да бъде за негова сметка, след като прочел в медиите, че семейството не разполага с достатъчно средства.

Поискаха арест за двамата братя, сочени за убийци на младежа

Поискаха арест за двамата братя, сочени за убийци на младежа

Припомняме, че тази информация се оказа фалшива, а братът на Тодор Йорданов – Ивайло поясни, че семейството не разполага с достатъчно средства за адвокати, а не за погребението му, пише Блиц.

Обществеността във Враца е гневна, тъй като за момента патоанатомите са на мнение, че смъртта е настъпила в резултат на сърдечен проблем.
Припомняме, че при втората съдебномедицинска експертиза бе съобщено, че Тодор Йорданов най-вероятно е издъхнал в резултат на инфаркт.
Семейството му е в недоумение защо са били пренебрегнати синините от ударите, нанесени му от двамата братя Десислав и Иван Дамянови.

Двамата са под домашен арест и категорично отказват да говорят пред медиите по случая. Те посочват, че ще кажат всичко, което имат пред съответните органи и институции.
Трупът на Тодор Йорданов все още е в Съдебна медицина. Не е ясно кога ще бъде освободен, за да може семейството му да го погребе, както е редът.

Приятелката на 18-годишното момче – Грета, пред очите, на която се е разиграла трагичната случка все още не е на себе си. Бащата на момичето посочва, че е на силни успокоителни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар