Деян Топалски показа любимото си същество: Виж кой измести Гергана!

Деян Топалски показа любимото си същество: Виж кой измести Гергана!
5 (100%) 1 vote

Ето кое е най-обичното същество на Деян Топалски, по-любимо от Гергана Капзамалова!

Деян Топалски показа най-любимото си същество. ММА боецът Деян Топалски разкри кой замести Гери Кампамалова в къщата му.

Бившият брадър е категоричен, че само домашният му любимец може да го обича заради самия него. Той може да изразява чувствата си, без да търси някакъв реванш за това.

Деян Топалски призна, че обича повече кучето си от Гергана

Деян Топалски призна, че обича повече кучето си от Гергана

Боецът се снима в социалната си мрежа със своето куче. Под снимката той написа, че това е единственото същество, което може и го обича истински.

Приятелите му веднага възроптаха срещу неговите думи. В отговор на написаното те заявиха, че те също го обичат, както и неговото семейство.

Дидо може да е абсолютно сигурен и да не се съмнява, че има и тяхната искрена обич. Но силовакът все пак инатливо отговори, че домашния му любимец е толкова чист и искрен, защото не поставя никакви условия и догми, а го обича с цялото си сърце и душа. Заради това, че е той.

Според злите езици раздялата с Гери е причината за подобна реакция на Деян във Фейсбук. Двамата се разделиха, но никой от тях не потвърди или отхвърли версията.

Ето ги двамата неразделни приятели

Ето ги двамата неразделни приятели

Близки до двойката обаче са категорични, че това е истина. Изчезнаха и общите фотоси на бившите влюбени. Гери, също като спортистът, си е взела кученце, за да теши с него мъката си.

Според слухът двамата се разделили, защото Гери го хванала в изневяра. След като Деян Топалски стана участник във Вип Брадър, известността му порасна.

Още в Къщата се носеха слухове, че той е хлътнал по поп фолк дивата Преслава. Тя също не останала равнодушна към свежия мачо. Но мускулягата така и не прекрачи границата, а Гери му прости, дори и да е нямала официална забежка.

След това, отново във Фейсбук, Деян написа, че Гери е единствената жена в живота му. Но заради славата, мадамите не го оставяли на мира и той започнал да кръшка зад гърба на Гери.

Претърпяла едно предателство със злополучния експеримент „Женени от пръв поглед” и настъпилия развод с компютърния спец Георги, Гергана не му прости кръшкането.

Тя натирила Деян, а той останал да си ближе раните. Но фитнес инструкторката била непреклонна и не искала да дава втори шанс на неверника.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар