Мария Илиева направи стряскащо признание!

Мария Илиева направи стряскащо признание!
5 (100%) 1 vote

Мария Илиева никога досега не е признавала, че е смятала да се цани дори за чистачка в САЩ!

Мария Илиева имала идея да емигрира. Мария Илиева искала да избяга по света, като крайната й цел била да се установи в Лос Анджелис.

Това тя мечтаела да направи, дори да й се наложи да започне от нулата. Дори била навита да мие чинии в чуждата страна, но да успее в начинанието си. Но нещо в душата й я спряло да реализира замисъла си и днес тя смята, че тове е за добро.

Мария Илиева искала да напусне родината и да бяга в САЩ, дори и да е обслужващ персонал

Мария Илиева искала да напусне родината и да бяга в САЩ, дори и да е обслужващ персонал

Това откровено поп дивата сподели в студиото на „Комбина”. Пред водещите Галя Щърбева и Лора Крумова разкри, че се радва, че така й се е стекъл живота.

И не е станала емигрантка. Защото днес изпълнителката е на върха на музикалната си кариера. С хитовото си парче „Нека вали” тя разбива музикалните класации у нас.

Мария Илеева се похвали, че след броени дни започва турнето й в Америка и Канада. Значи мечтата й се сбъдва, само че по най-добрия за нея начин, не скри радостта си Илиева. Певицата ще гастролира в Монреал, Торонто, Маями, Атланта, Чикаго, Сан Франциско.

Певицата е доволна, че светът вече е толкова малък и границите са условни, затова всеки може да работи от разстояние.

Изпълнителката не подмина и темата за агресията, която днес залива обществото ни. Тя сподели, че в тази типична форма не се е сблъсквала с нея, но в един по-различен вариант, като простащината, се е срещала много пъти.

Тя обаче имала изграден механизъм да се предпазва от нея. С времето дори се научила да го превърне в начин на поведение.

Певицата каза още в „Комбина”, че песните й дават възможност да споделя с хората това, което я вълнува. Всяко едно парче, което тя е изпяла, разкрива част от душевността й, сподели още поп изпълнителката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар