Джена пропищя: Виж какво й причини Джино!

Джена пропищя: Виж какво й причини Джино!
5 (100%) 1 vote

Джино постъпил страшно гадно с Джена и Атанас Стоев!

Джино може и да изглежда възпитан, но това е само на пръв поглед. Американският плейбой също пали от четвърт, когато чашата на търпението му прелее.

Още в Къщата на ВИП Брадър, когато беше вътре, той разказа мъгляво за това, как са го набили в дискотека в Америка и лекарите почти го отписали от този свят. Но той оживял и има по себе си доста метал, който да му напомня за зверският побой.

Джино взел колата на Джена в движение

Джино взел колата на Джена в движение

Вероятно обаче смуглото момче не е от кротките или още не може да изтрие от сърцето си напълно образа на бившата си годеница. С Джена го срещнали непредвидени обстоятелства, които се разразили доста бурно и предизвикателно.

Певицата карала колата, преди това подарена от Джино Бианкалана, по Симеоновското шосе. До нея седял настоящия й любим и годеник Атанас Стоев-Малкия Канар. Но по пътя те се засекли с Джино. Реалите героят също бръмчал по тази отсечка.

Той моментално видял кой кара возилото и като мернал, че в него екс гаджето му вози новия си любовник, кръвта му забушувала. И импулсивно засекъл пътя на влюбените. После, без да му мигне окото, изхвърлил Джена и музиканта от колата, заедно с вещите им.

Поискал и ключовете на колата, като ги оставил насред пътя и студа, без превозно средство. Драмата се разиграла преди повече от месец.

Любимата звезда на България толкова се вбесил, че изобщо не успял да се контролира. Той се тресял от яд и дълго не успявал да се успокои, твърдят близки до Джино Бианкалана. Колеги на поп фолк дивата също не одобряват стореното от Джена.

Те я корят, че можеше да прояви повече уважение към Джино Бианкалана, като продаде колата. А не в подаръка от бизнесмена да вози нагло новия си приятел, пък било то и настоящ годеник.

Джена обаче едва ли страда от това. Тя дори се радвала, че така се отървала от нещо, което искала да върне на стария му собственик. Сега поп фолк певица имала по-важна цел- предстояща й сватба през май с Малкия канар. И изобщо не й било до гневните изблици на Джино.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар