Вики от Мастило оборотна мацка? (Вижте списък със завоеванията й)

Гласувайте за статията

Вики от Мастило от свенливо момиче стана мъжемелачка

Вики от Мастило от срамежливо девойче станала мъжеразбивачка. След като се прочу с пробива си в поп групата „Мастило“ пухкавата Вики набира популярност, пише hotarena.net.вики

Виктория Терзийска се промени до неузнаваемост. Подушила славата и успеха певицата се взе в ръце и се освободи от излишните си килограми. Подложи се на диета и придоби перфектен вид. Уплаши се, че дебели певици никой не харесва.

С новата си визия освен, че придоби популярност като певица Вики се прочу и като оборотна мадама.

Едно от първите завоевания на Вики е Влади Ампов – Графа. Близо половин година двамата се наслаждавали на интимните си ласки. После се разделили, Графа я зарязал, но поискал да останат приятели.

Следващият в списъка на Вики от Мастило е също музикант. Китаристът Десислав Данчев – Десо и певицата са създателите на група „Мастило“. Те имат интимна връзка, но я крият. Аферата на Вики и Десо трая няколко години. Разделят се, но и днес Терзийска е приятелка с музиканта и съпругата му, дъщерята на Иво Танев.

Вики от Мастило се разочаровала от мъжете в музикалния бранш и се огледала за политик, смятайки, че те са по-сериозни мъже. Запознала се с Емил Кошлуков с когото преживява мимолетна авантюра.

Следват няколко афери с модели и бизнезмени. А според осведомени Виктория Терзийска се подвизавала, като една от фаворитките на Коко Динев, известен с мераците си към фолкаджийките. Шавливата певица категорично отрича да е една от тях и смята, че това е абсурдна клюка.

Преди да срещне любовта на живота си от когото ще роди дете Вики от Мастило бе уловена с Явор Бахаров. Около три месеца е продължила връзката й с известния актьор.

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар