Инцидент в семейството на Магърдич Халваджиян

Инцидент в семейството на Магърдич Халваджиян
5 (100%) 1 vote

Половинката на продуцента си сряза ръката

Инцидент разтърси семейството на Магърдич Халваджиян.

Половинката на продуцента – Кремена Халваджиян си е срязала ръката. За момента все още остават неясни причините, поради които се е стигнало до неприятната случка, която първоначално доста стреснала Магърдич Халваджиян.

Информацията бе съобщена от водещата на предаването „На кафе” – Гала, която е близка нейна приятелка.

Половинката на продуцента си сряза ръката

Половинката на продуцента си сряза ръката

Предполага се, че съпругата на Магърдич Халваджиян се е наранила, докато е майсторила нещо, предвид страстта й да се занимава със създаването на костюми. Не е изключено инцидентът да е възникнал, докато е оправяла нещо по интериорния дизайн на дома си или пък в някое от студията на предаванията, които продуцира Магърдич Халваджиян.

Според информацията става въпрос за леко нараняване, поради което се предполага, че Кремена Халваджиян ще се възстанови бързо и отново ще се върне към обичайните си занимания, пише pik.bg.
Мнозина от зрителите на „Х Фактор” са категорични, че съпругата на Магърдич Халваджиян е платила за далаверите му в шоуто.

Припомняме, че продуцентът сериозно разгневи зрителите, след като се издаде, че нещата са предварително решени. Попитан за представянето на Стивън Ачикор, той започна да говори за него в минало време, което подсказа на зрителите, че именно той ще е следващият, който ще изхвърчи от шоуто.
Те възнегодуваха заради това, че всъщност зрителските гласове нямат никаква тежест и единствения, от когото зависят резултатите в шоуто, е Магърдич Халваджиян.

Именно той преценя кой да остане и кой да отпадне, а не зрителите, както мнозина си мислят.
Този гаф на Магърдич Халваджиян сложи черешката на тортата на наглостта. Зрителите негодуват, че уж реалити форматите всъщност са предварително нагласени и не си струва човек изобщо да се занимава с гласуване.
Преди тази случка музикалното шоу отнесе редица критики заради отпадането на Виктория от Варна.
Феновете на Стивън Ачикор са категорични, че всичко е било предварително нагласено, при това лъжата е била съшита с бели конци, пише kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар