Галя Щърбева не прилича на себе си

Галя Щърбева се промени до неузнаваемост. Тв водещата е поредното доказателство за това, че максимата, че човек става такъв, каквито са хората около него, е напълно вярна.

До преди няколко месеца тв водещата можеше да се похвали със стройна фигура. Но сега очевидно, определението "слаба като фиданка" не важи за нея. Повече от ясно е, че покрай дружбата си с Лора Крумова тя е променила и хранителните си навици. Това личи по наедрялата й фигура.

Слабичката до скоро Галя Щърбева напълня драстично. Очевидно новата й визия не я смущава и тя не се притеснява от начина, по който изглежда.

Преди няколко дни тя се появи заедно с колежката си на мероприятие с благотворителна насоченост за набиране на средства за децата, живеещи в детските SOS селища.

Наедрялата Галя Щърбева очевидно не се притеснява от килограмите си, тъй като беше заложила на светла шарена рокля, която още повече подчертаваше несъвършенствата на фигурата й.

За разлика от нея колежката й Лора Крумова беше заложила на блуза в черен цвят. Но съжаление тъмният цвят на дрехата не й помогна да прикрие излишните килограми.

Запознати коментират, че фигурата на блондинката просто е такава - тя не може да отслабне, въпреки усилията си. Докато при колежката й причината за напълняването е съвсем друга - откакто е семейна тя се тъпче безразборно и не се ограничава.

[caption id="attachment_468763" align="alignright" width="300"]Галя Щърбева Галя Щърбева напълня драстично[/caption]

Фрапиращото и при двете дами е, че те не се приемат за дебели. Напротив, често дори си позволявали да дават съвети на свои приятелки как да отслабнат, пише Хот арена, позовавайки се на "Уикенд".

Лора Крумова има проблеми с теглото, откакто роди сина си. Блондинката няколко пъти се подлага на диета, но за съжаление без резултат. Очевидно Галя Щърбева си е поставила за цел да я догони по килограми.