Маргарита Михнева съди Йорданка Фандъкова (Вижте причината) Преглеждания: 9639

Маргарита Михнева
1
5/5 - (1 vote)

Маргарита Михнева изригна срещу Йорданка Фандъкова

Маргарита Михнева дава на съд кметицата на София

Маргарита Михнева се закани да съди Йорданка Фандъкова. Устатата журналистка е пострадала при падане на улица в столицата, която не е била добре почистена от падналия сняг. Вследствие на инцидента, Михнева е със спукани кости на гръдния си кош и на ръката, заради които ще е извън строя в продължение на минимум два месеца.

Маргарита Михнева
Маргарита Михнева

Журналистката дори е изпаднала в безсъзнание след падането, а на помощ й се притекли случайно минаващи наблизо хора. Инцидентът станал на улица Раковска, а Михнева като по чудо се разминала с по-сериозни травми, тъй като между плочките на тротоара стърчал и метален прът.

Журналистката е категорична, че вината за случилото се е изцяло на Столична община и в частност на кметицата Йорданка Фандъкова. Тъй като не се е погрижила за почистването на тротоарите и улиците в града, предават от Hotarena.net.

„На запад подобно безхаберие се наказва, а тук общинарите получават похвали“, негодува журналистката. Която недоумява как така Фандъкова се хвали с 65% рейтинг като в същото време не си върши задълженията.

„Да излезе по улиците на София, да се поразходи, за да види какво е и тогава да се нарича успешен кмет“, гневи се устатата репортерка.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. Максим казва

    Тази е паднала защото навремето Вежди и е нарушил симетрията….

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.