Иван Христов глези Ирина като кралица

Иван Христов глези Ирина като кралица
5 (100%) 2 votes

Иван Христов глези половинката си Ирина като кралица

Откакто научи, че ще става татко за трети път, Иван Христов не може да си намери място от щастие. Продуцентът от сега е поел всички задължения у дома и глези бременната си половинка като кралица.

Всяка вечер преди да се прибере у дома, той се отбива до близкия супермаркет и купува всичко, необходимо за вкъщи. Той се старае да отмени Ирина Тенчева във всичките й домашни задължения, за да й остане повече време, което да отдели за възпитанието на децата.

През март месец миналата година на бял свят се появи синът им Самуил. Това е първото общо дете за влюбената двойка. Само след няколко месец Ирина Тенчева ще дари продуцента с второ дете. То ще бъде трето дете за него. Иван Христов вече има една дъщеря от брака си с Вихра, с която се разведе именно заради връзката си с Ирина.

За неговата половинка това ще бъде четвърто дете. Тя вече има две деца от бившия си съпруг. С появата на бъдещото дете на двойката, децата в семейството им ще станат общо пет.

Голямата фамилия живее в просторна къща в столичния квартал „Драгалевци“. Продуцентът купи къщата преди да се роди малкият Самиул.

Приближени до двойката коментират, че Тенчева обожава децата и решението й да стане майка за четвърти път не е изненада за никого. Още повече, че любимият й вече се доказа като добър баща. Откакто Самуил се роди, той не се отделя от Ирина и прави всичко възможно да я отмени в повечето домакински задължения.

Иван Христов и Ирина

Иван Христов глези Ирина

От Иван Христов, който си падаше по среднощните купони, не остана и спомен, коментира колеги на продуцента. Отговорният родител се старае да приключи работа в ранния следобед и час по-скоро да се прибере у дома, за да прекара повече време със семейството си, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар