Иван Христов глези половинката си Ирина като кралица

Откакто научи, че ще става татко за трети път, Иван Христов не може да си намери място от щастие. Продуцентът от сега е поел всички задължения у дома и глези бременната си половинка като кралица.

Всяка вечер преди да се прибере у дома, той се отбива до близкия супермаркет и купува всичко, необходимо за вкъщи. Той се старае да отмени Ирина Тенчева във всичките й домашни задължения, за да й остане повече време, което да отдели за възпитанието на децата.

През март месец миналата година на бял свят се появи синът им Самуил. Това е първото общо дете за влюбената двойка. Само след няколко месец Ирина Тенчева ще дари продуцента с второ дете. То ще бъде трето дете за него. Иван Христов вече има една дъщеря от брака си с Вихра, с която се разведе именно заради връзката си с Ирина.

За неговата половинка това ще бъде четвърто дете. Тя вече има две деца от бившия си съпруг. С появата на бъдещото дете на двойката, децата в семейството им ще станат общо пет.

Голямата фамилия живее в просторна къща в столичния квартал "Драгалевци". Продуцентът купи къщата преди да се роди малкият Самиул.

Приближени до двойката коментират, че Тенчева обожава децата и решението й да стане майка за четвърти път не е изненада за никого. Още повече, че любимият й вече се доказа като добър баща. Откакто Самуил се роди, той не се отделя от Ирина и прави всичко възможно да я отмени в повечето домакински задължения.

[caption id="attachment_468738" align="alignright" width="300"]Иван Христов и Ирина Иван Христов глези Ирина[/caption]

От Иван Христов, който си падаше по среднощните купони, не остана и спомен, коментира колеги на продуцента. Отговорният родител се старае да приключи работа в ранния следобед и час по-скоро да се прибере у дома, за да прекара повече време със семейството си, пише Ретро.бг.