Прекратиха издирването на Сарафа

Прекратиха издирването на Сарафа
5 (100%) 1 vote

Рапърът се прибра у дома

Издирването на рапъра Серафим Мартинов, по-известен като Сарафа, бе прекратено.

Припомняме, че Сарафа изчезна на 8 януари и след това следите му се губеха.
Сарафа, бе обявен за издирване не само от родните полицейски власти, а и от Интерпол.
Според последната информация, издирването на рапъра е прекратено, тъй като той е бил открит.
Новината бе съобщена от негови близки, които уточниха, че рапъра се е завърнал у дома благодарение на голямата помощ, която им е била оказана от българското посолство в Мадрид, пише БГНЕС.

Рапърът се прибра у дома

Рапърът се прибра у дома

Мнозина оприличиха мистериозното изчезване на Сарафа с това на Петко Сертов.
Така и не става ясно обаче какво е правил Сарафа в Мадрид, Испания и защо се е наложила намесата на българското посолство, за да се върне у дома.
След като излязъл от дома си на 8 януари, никой не го бе виждал повече. Социалните мрежи бяха залети от съобщения как е бил облечен Сарафа. Близките му умоляваха всеки, който разполага с някаква информация по случая да ги уведоми.

Понесе се мълвата, че в деня преди да отлети за Испания Сарафа, е бил забелязан в скъп хотел. След това се появи и информация, че е бил видян в Мадрид. По искане на близките му столичното Четвърто Районно управление на полицията го обяви за издирване, а по-късно в издирването му се включи и Интерпол.
Службата пусна жълта бюлетина, която се използва за международно издирване на лица, за които се смята, че са изчезнали.

Изчезването, както и появяването на Сарафа обаче за този момент остават обгърнати в мистерия за широката общественост. Така и не става ясно дали Сарафът е заминал доброволно за Испания и поради каква причина или е бил принуден.
Мнозина смятат, че щом се е наложила намесата на българското посолство в Испания, за да може Сарафа да се върне у дома, значи има нещо, което остава скрито от обществото, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар