Брендо със скандални разкрития в новата си книга

Брендо със скандални разкрития в новата си книга
5 (100%) 1 vote

Брендо за първи път проговаря за отвличането на дъщеря си Лара

Брендо ще разкрие скандални факти за натиск върху него, поръчван от високо ниво

Брендо се гласи да шокира обществеността с новата си книга. В нея соченият за кокаинов крал се кани да разкрие скандални подробности от случващото се в подземния свят в страната. Както и за първи път да сподели, че върху него е бил оказван натиск, при това от най-високо ниво. В книгата Евелин Банев обещава и за първи път да разкрие детайли около отвличането на дъщеря си Лара.

Брендо проговаря за отвличането на Лара

Брендо проговаря за отвличането на Лара

Която беше държана в плен в продължение на 47 дена и освободена, ако се вярва на информацията, след плащане на откуп в размер на 530 хиляди евро.

Най-вероятно втората творба на кокаиновия крал ще бъда издадена в доста по-голям тираж от първата му книга – „Съзирам душата на България“. Която имаше силно ограничен тираж и беше разпратена само на определени журналисти и медии и изобщо не достигна до публиката.

Това предизвика доста подигравки по негов адрес, но ако втората му книга действително съдържа скандалните факти, които самият той се кани да разкрие, нищо чудно да предизвика голям интерес. Към момента се е коментирал единствено политически натиск върху Банев, за да свидетелства срещу Маргините.

Но самият той винаги отказваше да говори по темата и да разкрива каквито и да било подробности. Които обещава да бъдат включени в новата му книга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар