ВНИМАНИЕ! Купувате ли плодове? (Разпознавайте кодовете на етикетите) Преглеждания: 8022

0
Оценете този post

Когато купувате плодове внимавайте, на етикетите има кодове, които съдържат информация за вашето здраве

Вносните плодове през зимния сезон са хит на пазара. Банани, портокали, мандарини и всякакви други цитруси са средство да се преборим с грипа. Засилват имунитета на организма. Освен това са полезни за включване в диети и детоксикация на тялото.kodowe na plodowe

Купувайки вносните плодове загледайте се в лепенките, на които са обозначени цифри. Тези цифри представляват код (PLU код ), който съдържа важна информация, пише Actualno.com.

Ако кодът на лепенката съдържа 4 цифри и започва с „3“ или „4“ означава, че производителят на плодовете е използвал торове. Тези плодове са отгледани при условия, които са валидни от втората половина на предишния век. Селскостопанските правила са в сила от средата на двадесети век. Затова за тяхното отглеждане е позволено торенето с различни торове.

Ако на етикета има 5 цифрен код и първата му цифра е „8“ плодовете, които ще купите са генетично модифицирани. Сигурно и цената ще е по-ниска в сравнение с другите. Съветът ни е да не купувате такива продукти.

Ако на съответният плод е поставен етикет отново с пет цифри, но първата от тях е „9“ това е най-добрият избор. Деветката означава, че плодовете са здравословни. Отгледани са по традиционен начин. Не съдържат изкуствени торове и пестициди. Препоръката ни е да залагате само на такива плодове.

Предлагаме ви една бърза и лесна диета с банани. С нея ще се разделите с 3-4 излишни килограми.

Три дни се консумират от3-5 банана на ден, според вашите нужди. Като добавка към диетата се консумира  и чаша прясно мляко. Вместо прясно може да се използва кисело. И в двата случая млякото трябва да е ниско маслено.

Диетата ще ви разтовари. Ще се освободите от излишно тегло и ще се заредите с енергия.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.