Росен Плевнелиев сащиса България с тази история!

Росен Плевнелиев сащиса България с тази история!
5 (100%) 2 votes

Росен Плевнелиев изуми с историята си!

Росен Плевнелиев продължава да ни изненадва, но сама с изцепките си. Държавният глава твори скудоумия в политиката, но и живота му в миналото е бил низ от безумия. Това се случва в далечните години назад, когато Росен Плевнелиев е студент.

Тогава той и неговите съкурсници били на бригада в бургаското село Равадиново. Там те били изпратени да прибират реколтата от узрели дини. Тогава бъдещият президент извил снага в сложно съчетание, подобно на това на златните момичета на Нешка Робева.

Росен Плевнелиев разказа комична история от живота си

Росен Плевнелиев разказа комична история от живота си

Вместо обаче с уреди, каквито на полето липсвали, той решил да ги замести „гениално” с узрелия плод. Росен Плевнелиев започнал да мята пред сащисания поглед на останалите първокурсници дини нагоре и да извива кръшно снага.

Идеята се оказала от безумна, направо щурава. Разбира се, те нито били толкова точни, като участничките от отбора на великата Нешка Робева, нито толкова сръчни. Цялата столова била омазана от сочния плод и от корите на дините.

Разбира се, инициаторите на това състезание си отнесли яко мъмрене и наказание заради безумната постъпка на Росен Плевнелиев.

Преди два месеца държавният глава си позволи доста негативен коментар, който разбуни духовете и предизвика доста крайни изявления от Кремъл. Пред британско издание Росен Плевнелиев заяви, че Русия подготвя „хибридна война” на Балканите, за да дестабилизира положението на Европа.

След това свое изказване президента дори призова Европейския съюз и НАТО за повече действия и спиране на руската агресия. Коментарът на президента предизвика доста недоумения, защото той не е посочил никакви конкретни примери в защита на доводите си.

Това бе окачествена като поредната изцепка на държавния суверен. Това се отрази изключително зле на репутацията му, а от Кремъл си позволиха крайно негативни изказвания за Росен Плевнелиев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар