Ненчо Балабанов се самозабрави

Ненчо Балабанов се самозабрави
5 (100%) 1 vote

Актьорът иска космически хонорари

Актьорът Ненчо Балабанов, който придоби известност покрай имитациите на премиера Бойко Борисов, се самозабрави.

Запознати твърдят, че Ненчо Балабанов не обръща никакво внимание на оферти за участие, ако хонорарът е по-малък от хилядарка на час.
Освен това той се е взел толкова на сериозно покрай известността си, че дори е орязал и приятелите си.

Актьорът иска космически хонорари

Актьорът иска космически хонорари

Стигна се до там, че Ненчо Балабанов дори се раздели с певицата Йоанна Драгнева, за която твърдеше, че обича до болка, тъй като срещите с нея му отнемали голяма част от скъпоценното време.
Малко по-късно Ненчо Балабанов се осъзна, че колкото и добре да печели и да е известен, човек не може да живее сам и тръгна по дирите й към Дубай, където й предложи брак.

Актьорът спокойно може да определи отминалата 2015 година като една от най-успешните в живота му. Той не само успя да стане победител в шоуто „Като две капки вода”, а и се превърна в протеже на Магърдич Халваджиян.
Носи се мълвата, че съвсем скоро Ненчо Балабанов ще заеме стола на един от господарите на ефира. Не е ясно обаче кой ще е другият човек от новия екип.

Запознати издават, че след почти 15-годишно драпане до върха, Ненчо Балабанов все пак е успял да се добере до там и може спокойно да си отдъхне.
Комикът вече може да се похвали не само със слава и всенародната обща любов, а и тлъсти хонорари, които пълнят банковата му сметка.
И въпреки всичко това, не може да се каже, че е напълно щастлив, тъй като в живота му остават все по-малко близки хора.

Причината за това се корени в Ненчо Балабанов, който се е възгордял до краен предел и е спрял да се вижда с голяма част от приятелите си с оправданието, че се е посветил изцяло на кариерата си и няма време, пише pik.bg.
Очевидно е забравил максимата, че онези, за които си забравил по пътя към върха ще срещнеш, когато падаш надолу.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар