Полицията разкри основната версия за екзекуциите на Веселин Стоименов и Александър Антов

Полицията разкри основната версия за екзекуциите на Веселин Стоименов и Александър Антов
5 (100%) 1 vote

От полицията са категорични, че между двете убийства няма връзка

Убийствата на Веселин Стоименов и Александър Антов, който е собственик на модна къща „Агресия”, продължават да са водеща тема.

По-рано днес по време на нарочна пресконференция полицейските власти разкриха основната версия за показните убийства на Александър Антов и Веселин Стоименов, които бяха извършени за по-малко от едно денонощие.

От полицията са категорични, че между двете убийства няма връзка

От полицията са категорични, че между двете убийства няма връзка

Полицейските власти обявиха, че са стартирали спецакция, която ще продължи до началото на следващата седмица. От силовото министерство са категорични, че се наблюдава сериозен спад в престъпленията.

Що се отнася до показните разстрели на Веселин Стоименов и бизнесмена Александър Антов, който облича голяма част от българския елит, от полицията са категорични, че основният мотив е финансов.
Именно това е и основната версия, по която работят за момента.
Това стана ясно от брифинга даден от Главна дирекция „Национална полиция“.

Другото, което бе потвърдено по време на брифинга е информацията, че между убийствата на Веселин Стоименов и Александър Антов няма връзка, както се предполагаше в началото.

По време на брифинга не бе подмината и темата за нелепата смърт на 18-годишния Тодор от Враца, който издъхна, след като бе пребит от двама братя заради лек пътен инцидент.
От полицията определиха случилото се като чиста проба „хулиганска постъпка”.

От силовото министерство уточняват, че спецакцията, която стартира вчера е била насочена към оперативно интересни лица и места, на които се предполага, че биха могли да се настанят нелегални имигранти.
Полицейските власти са категорични, че благодарение на засиленото им присъствие, се наблюдава сериозен спад на престъпленията.

Хората обаче далеч не са на същото мнение. Освен това не бива да се пропуска фактът, че голяма част от тях изобщо не съобщават на полицията като станат жертва на престъпление, тъй като не намират смисъл.
Те са на мнение, че полицията и без това не си върши работата, както трябва и нямат никакъв мотив да ги уведомяват.
Може би това е и една от причините за саморазправи, които в нередки случаи завършват фатално, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар