Чарли Шийн виси на косъм от смъртта

Чарли Шийн виси на косъм от смъртта
5 (100%) 1 vote

Актьорът направи разтърсващо разкритие

Американският актьор Чарли Шийн, който придоби световна известност и натрупа луди пари покрай участието си в култовия сериал „Двама мъже и половина”, е на косъм от смъртта.

Самият Чарли Шийн призна, че е престанал да пие медикаментите за ХИВ и вече са били открити следи от вируса в кръвта му.
Актьорът сподели истината в телевизионно предаване, отбелязва Фимейл фърст.

Актьорът направи разтърсващо разкритие

Актьорът направи разтърсващо разкритие

Чарли Шийн обяви, че поема риска да отхвърли категорично традиционното лечение, предписано му от специалист и възнамерява да се подложи на алтернативна терапия в Мексико. За него ще се грижи д-р Сам Чачуа.
В записа за Шоуто на д-р Оз, Чарли Шийн разкри, че не пие лекарствата си от около седмица насам.

Той побърза да отговори на мнозината негови почитатели, които след като са научили истината вероятно са подскочили пред телевизионните екрани заради това, че рискува живота си с думите „И какво от това?”.
Чарли Шийн втрещи зрителите на предаването с изказването си, че е роден мъртъв и тази страна на живота изобщо не му създава притеснения.

По отношение на лекаря, при когото американския актьор възнамерява да се лекува се знае, че работи върху ваксина срещу ХИВ. Д-р Чачуа е толкова сигурен в медикамента си, че си е инжектирал кръв от тази на Чарли Шийн, за да докаже, че ваксината ще му помогне и ще го върне отново към живота.
Личният лекар на актьора не скри, че е крайно разочарован от решението му и го определи като крайно лекомислено.

В края на предаването Чарли Шийн успокои донякъде почитателите и личния си лекар, заявявайки, че възнамерява отново да започне да пие медикаментите си. Така и не става ясно обаче кога ще се случи това и дали няма да е твърде късно.
Мнозина вече започнаха да залагат дали актьорът и новият му мексикански лекар ще се излекуват или и двамата ще напуснат този свят, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар