Неочаквано: Мария Игнатова и Димитър Рачков смаяха всички! (подробности)

Неочаквано: Мария Игнатова и Димитър Рачков смаяха всички! (подробности)
5 (100%) 1 vote

Мария Игнатова и половинката й Димитър Рачков се показаха като напълно нестандартна двойка!

Чаровницата на ефира Мария Игнатова и половинката й Димитър Рачков шашнаха всички с разкрепостеността на връзката си. Докато медиите се скъсаха да ги разделят, събират, женят и забременяват, двамата си живеят повече от сговорно и в абсолютна хармония.

Най-интересното е, че блондинката с неустоима усмивка дори не ревнува актьора Димитър Рачков. Доказателство за това бе една доста провокативна снимка на комика с красива мадама, която е долепила устни до бузата му. А Рачков нежно я е обгърнал през бедрото като аха да достигне и до по-апетитната й задна част.

Мария Игнатова и Димитър Рачков не само си живеят сговорно и щастливо, но и дори не се ревнуват - връзката им е просто перфектна

Мария Игнатова и Димитър Рачков не само си живеят сговорно и щастливо, но и дори не се ревнуват – връзката им е просто перфектна

През това време хубавата Мария Игнатова била само на няколко метра от него и първа дори видяла тази „умилителна“ картинка. Чаровницата не само не казала нищо по въпроса, но дори не се и намусила, а просто широко се разсмяла.

„Мария много цени и уважава Рачков, но си знае отлично цената и е убедена, че никоя жена не може да заеме мястото й в неговото сърце. Не и толкова лесно – само с красота и прелъстителни пози. Такава трябва да е всяка дама, ако иска да си запази мъжа – да бъде уверена в себе си и горда като Мария Игнатова“, коментират близки до известната двойка от „Господари на ефира“.

Колкото до повдигнатия въпрос за евентуална сватба между двамата, Мария и Рачков са на мнение, че подобно нещо само би убило спонтанността и цвета в отношенията им и би донесло малко или много рутина в дома им.

А защо им е да дърпат дявола, като сега си живеят повече от прекрасно?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар