Бомба: Вихра Петрова разказа играта на Иван Христов! (натри носа на бившия си и любимата му)

Бомба: Вихра Петрова разказа играта на Иван Христов! (натри носа на бившия си и любимата му)
3.25 (65%) 4 votes

Вихра Петрова даде ясно да се разбере, че не само бившият й Иван Христов има право на щастие!

По-добре да е късно, отколкото никога – на тази максима явно държи и отчаяната съпруга Вихра Петрова, която най-сетне натри носа на екс съпруга си прелюбодеец Иван Христов и му показа, че и без него в живота има щастие.

След като дълго време ближеше раните си и бе изцяло изгубила доверие в мъжете, заради изневярата на Иван Христов с Ирина Тенчева, днес Вихра Петрова вдигна глава и обяви, че е готова не само да продължи напред с нова връзка, но и отново да бъде булка.

Вихра Петрова скоро отново ще мине под венчило, а защо не и да роди братче на Ава, както направи бившият й

Вихра Петрова скоро отново ще мине под венчило, а защо не и да роди братче на Ава, както направи бившият й

Журналистката с охота прие да рекламира булчински рокли на известна дизайнерка и гордо качи фотосесията си в мрежата. Близки до нея обаче мигновено подшушнаха, че това не е само работно задължение, а хитро намигване от страна на брюнетката и негласно признание, че вече е открила – него, мъжът с главна буква.

„След всичко, което се изписа и изговори за нея, Вихра никога нямаше да се съгласи да представя точно булчински рокли. Хората отново щяха да я осмиват, че облича дрехите, но ще си остане с мерака и прочие. Сега обаче не й пука, защото любовта почука на вратата й. И е сто пъти по-готин и стойностен човек от Иванчо“, коментират близки до Вихра Петрова.

Припомняме, че малко преди празниците, продуцентът Иван Христов даде обширно интервю, в което не пропусна да се върне вече пет години назад и отново да наплюе бившата си. Днес обаче Вихра му разказа играта и предстоящата й сватба е само началото на поредица щастливи моменти в бъдещата й история.

А ако последва и примера на Ирина Тенчева, и роди братче на Ава, тогава ударът ще бъде чутовен.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар