Скандално разкритие: В Х Фактор спрели гласуването за Вики, за да спечели Дарина! (ето защо)

Скандално разкритие: В Х Фактор спрели гласуването за Вики, за да спечели Дарина! (ето защо)
3.67 (73.33%) 3 votes

Виктория Георгиева напусна Х Фактор след като от шоуто нарочно спрели гласуването за нея в полза на Дарина Йотова!

Дарина Йотова безспорно е едно от най-ярките присъствия в настоящия Х Фактор и вече може да се нарече истинска сензация – защото за кратко време успя да спечели, както симпатиите на едни, така и омразата на други.

Второто обаче със сигурност ще надделее от днес нататък, след като бе разкрита чутовната измама на формата и причината Дарина Йотова да победи в скандалната битка с явно по-талантливата Виктория Георгиева.

Родителите на Дарина Йотова купуват достигането й до финала

Родителите на Дарина Йотова купуват достигането й до финала?!

Истината е, че според предварителна уговорка, журито гласувало по равно за двете момичета като още в началото на елиминациите се знаело, че гласуването за Виктория Георгиева ще бъде спряно в зародиш, за да може Дарина да победи и да бъде представена като по-харесваната от публиката, пише „Всеки ден“.

Това обаче не е приумица единствено на Саня Армутлиева, Криско или Маги Халваджиян, а се дължи на несметното богатство на родителите на варненката. Таткото на 17-годишната фурия Дарина бил сред най-маститите бизнесмени в града и се зарекъл, че ще даде всичко, само и само чедото му да избута до финала. А защо не и да го спечели, разкриват източници, близки до фамилията.

Финансовата инжекция на таткото на Дарина Йотова пък дошла дюшеш за предаването, а журито не спирало да показва симпатиите си към чаровницата, макар и зад кадър. Привидно те я кастрят за лудориите й и редовно я мъмрят, но така или иначе Дара си остава основният претендент за победата като задмине дори любимката на Маги – Християна Лоизу.

Тук обаче битката ще е жестока, защото арменецът снощи пожертва нарочно дори невероятният Стивън Ачикор, заради своята кипърка. Саня пък вече неистово тропа с крак и иска Дара. Какво ще стане и кой ще надделее – остават само две седмици и ще разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар