Чутовен крах с наградите на Пайнер, провалът шокира!

Чутовен крах с наградите на Пайнер, провалът шокира!
5 (100%) 2 votes

Кошмар за тазгодишните награди на Пайнер, явно провалът е чутовен и неизбежен!

Чалга наградите на Пайнер са пред провал. За първи път около наградите на телевизия Планета няма никаква гълчава. Все едно вселенският всемир е замлъкнал и не се разнасят нито сплетни, нито крясъци, не витаят и клюки.

В този месец, по това време на годината, от димитровградската музикална компания „Пайнер” идваха съобщения къде ще се извършва церемонията и се разнищваха подробности около изпълнителите, които ще грабнат най-високите отличия в бранша.

Пайнер и церемонията по годишните награди са пред чутовен провал

Пайнер и церемонията по годишните награди са пред чутовен провал

Миналата година бе вече ясно кога и къде ще се състои тържеството по награждаването на 13-те годишни награди на компанията на Митко Пайнера. Но сега цари абсолютно гробно мълчание, не се посочват и категориите, в които ще се награждават изпълнителите, нито дори намек кои от тях ще вземат престижните статуетки.

Абсолютното информационно затъмнение предвещава пълен провал на 14-те годишни музикални награди на „Пайнер”. Защото вече от години духовете се бунят заради слуховете, че наградите са нагласени и се поставя под съмнение дали призовете са спечелени честно и почтено, наистина с труд и постоянство.

Най-много предположения и съмнения витаят около присъждането на статуетката „Певица на година”. Чалга звездите недоволстват, че всяка година я получават едни и същи лица от гилдията. Според източници, статуетката се присъжда на този, който даде най-голям подкуп.

Заради спекулациите, които витаят всяка година при връчването на престижните отличия и съмнения за нечестните игри на някои от пайнерките, конкурсът тази година може да претърпи пълно фиаско.

Затова и много от певиците решили да дадат категоричен отпор на наградите. Шушука се, че хитовите имена, които ще напуснат Митко Пайнера, ще продължава да се увеличава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар