Ахмед Доган вдига морски сараи за 15 милиона евро (Първи снимки на палата)

Ахмед Доган вдига морски сараи за 15 милиона евро (Първи снимки на палата)
3 (60%) 1 vote

Ахмед Доган строи сараи край морето, открива ги официално на 29 март

Ахмед Доган вдига сараи край морето. Почетният лидер на ДПС може да си е взел почивка от политическия живот в страната, но продължава да е все така деен. В последно време той се е посветил на изграждане на нов комплекс край морето. Според информация в медиите, активно строи морска вила, която предстои да бъде открита съвсем скоро.

Новият палат на Ахмед Доган край Бургас е оценен на 15 милиона евро, пише  big5.bg. Приказният замък е решен в пъстра комбинация от средиземноморски и ориенталски стил, като се говори, че луксът и блясъкът в него са толкова много, че простосмъртните могат само да си мечтаят за това. Изградена е и беседка с метален купол, като се предполага, че към сарая ще има направен и плувен басейн. Освен това, имението разполага и с къща за гости, която е недалеч от главната сграда. Очаква се официално  да бъде открито на 29 март, когато е рождения ден на Сокола.

Луксозният имот се помещава в парка „Росенец“ край Бургас, само на 15 километра от морския град и на около 19 от древния Созопол. Имението ще разполага и с частен плаж, но неговото местонахождение остава тайна засега.

За морските сараи на Ахмед Доган се говореше от доста време. През 2013 година дори се разбра, че бившият първи в ДПС, е персона нон грата в района. Като причина за оттеглянето му бе посочен спор между него и шефа на „Минстрой холдинг“ Николай Вълканов, във връзка с финансирането на проекта „Цанков камък“. Мълвата носеше, че тогава Доган не е изпълнил договорките си с Вълканов, заради което двамата развалили приятелството си. Преди това той дълги години обитавал почивната станция „Росенец“, която е принадлежала на холдинга на Николай Вълканов и често отсядал с компанията си в луксозния имот, пише „Флагман“.

Ахмед Доган вдига сараи на морето

Ахмед Доган вдига сараи на морето

Имотът се оценя на 15 милиона евро! сн. Булфото

Имотът се оценя на 15 милиона евро! сн. Булфото

След паричния спор за „Цанков камък“ обаче, двамата развалили отношенията си и Сокола вече не бил желан гост в имението. Съдейки по снимките, явно е решил да си построи собствен дворец там. И то за шеметната сума от 15 милиона евро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар