Откриха Сарафа?

Откриха Сарафа?
5 (100%) 1 vote

Семейството на рапъра е провело собствено разследване

Появи се информация, че рапърът Сарафа, който изчезна на 8 януари, е бил открит.

За момента информацията, че Сарафа е открит не е потвърдена официално от полицейските власти, които също го издирват.
Рапърът Серафим Мартинов, по-известен като Сарафа се намира в Мадрид.

Запознати посочват, че след деня на изчезването си Сарафа, е хванал полет до столицата на Испания. Рапърът е излетял от летище София.
До информацията за местонахождението на Сарафа са успели да се доберат близките и приятелите на рапъра, които проведоха доста сериозно собствено разследване.

Семейството на рапъра е провело собствено разследване

Семейството на рапъра е провело собствено разследване

Позовавайки се на думите на Рада Мартинова (майката на Сарафа), Блиц отбелязва, че семейството му разполага с информация, че е летял за Мадрид. Това обаче съвсем не означава, че към момента е там. Все още не е установено местонахождението му със сигурност.
Майката на Сарафа споделя, че още се притеснява за него, но пък от друга страна е сравнително спокойна заради това, че синът й е жив и здрав.

Все още не е ясна причината, поради която Сарафа е отлетял за Мадрид, без да съобщи на семейството си, знаейки, че ще се притесняват за него.
Припомняме, че близките и приятелите на Сарафа бяха много притеснени и заради последния пост в профила му в социалната мрежа.

В него рапърът се бе обърнал към приятелите си с думите, че ще научат много неща, ако с него се случи нещо.
Някои от тях дори приеха тези думи на Сарафа като прощални, сякаш е знаел, че ще му се случи нещо лошо.

Приятелите му не крият, че са изключително изненадани от постъпката му. Те го определят като изключително сериозен човек и недоумяват поради каква причина е стреснал по този начин семейството си.
Тези думи са и последния пост в профила на Сарафа в социалната мрежа, след което следите му се губят, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар